interesi:
Jako volim sport i uvijek radije provodim vrijeme aktivno nego ne radim ništa. Ponekad volim plesati i zabavljati se, ples zauzima posebno mjesto u mom srcu, stvarno se prepuštam plesu i napušim se. Stalno slušam glazbu, ponekad me baš razveseli. Kao dijete, volio sam crtati, ali sada nema vremena za to, a više nema tako žarke želje. Svojim sam rukama izrađivala i nakit, ali sam brzo izgubila interes za ovakvu aktivnost.

Samoopis:
Ja sam vrlo jednostavna osoba, tako da bi moj muškarac trebao znati što želi od života i samouvjereno i polako ići u to. Ponekad znam biti brze ćudi, ali se mogu vrlo brzo smiriti, uvijek se pokušavam kontrolirati. Jako sam znatiželjna, uvijek se trudim naučiti što više i steći puno znanja. Doista, u naše vrijeme, onda tko posjeduje informacije, taj posjeduje svijet. Jako mi je važno da svoj posao privedem kraju, tako da nikad ne odustajem na pola puta. Volim se i svađati i dokazivati ​​svoje stajalište, ali znam na vrijeme doći do kompromisa. Briga za mene je vrlo važan faktor, pa se trudim uvijek brinuti o svojim najmilijima.

Martina traži:
Trebam hrabrog i poštenog čovjeka s kojim ću biti sigurna da sam ne samo sigurna nego i uvjerena da će moji problemi uvijek biti riješeni. U mom životu nema mjesta za prevaru i neizgovorene riječi, to je jako važno za mene i za moj unutarnji svijet. Moj budući muškarac trebao bi biti samouvjeren i uvijek moralno stabilan i spreman na poteškoće. On se također mora prema meni odnositi s poštovanjem na prvom mjestu, kako bi za mene bio autoritet. Nikada me ne može uvrijediti i podržati u teškim trenucima ako mi treba. Nužno bi u budućnosti naš stav prema njemu trebao biti na prvom mjestu, jer ja sudim samo po sebi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?