Interesi:
Radim kao KUHARICA, tako da to nije samo moje zanimanje, već i hobi. Lijek mi pomaže da ljude koje volim bude zdrave i sretne. Volim pomagati ljudima da se riješe svojih bolesti. U modernom svijetu zdravlje je na prvom mjestu. Dakle, pobrinut ću se za vas i izliječiti vaše srce od samoće. Ali budi pažljiv! Moje fotografije mogu vam zadati srčani udar) *

Samoopis:
Prije svega, otvorena sam, draga i puna strasti žena. Želim voljeti i biti voljen. Imam posebnu karakternu osobinu – hraniti ljude koje volim. Zato moj čovjek nikad neće biti gladan. Znam da ću ovdje pronaći svoju sreću. Vjerujem da je ljubav ogledalo pa se trudim pokazati najbolji dio sebe kako bih vidio isti odraz.

Matilda traži:
Zaista se nadam da ću naći svog voljenog koji me također svugdje traži, a jednog dana ćemo se sastati i prošetati s njim ruku pod ruku, dijeleći uspone i padove, živeći u ljubavi i dogovoru. Želim pronaći inteligentnog, snažnog muškarca koji će moje srce ispuniti ljubavlju. Voljela bih osjetiti njegovu strast! za mene su važni povjerenje i predanost. Zauzvrat, u odnosima dajem samo najbolji dio sebe.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Kabir

    22. kolovoza 2021. at 1:54

    Samo zelim da stupim u kontakt sa godpođom matildom ili nekom starijom damom koja je u inozemstvu.meni je 44 god.hvala

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?