Interesi:
Volim psihologiju u smislu komunikacije s ljudima. Volim putovati, upoznavati nove ljude, učiti o njihovim tradicijama i običajima, njihovoj kulturi i znamenitostima. Također volim različite glazbene stilove, na primjer, ritmičnu glazbu uz koju možete plesati. Imam puno hobija – dobre filmove, glazbu, ljetnu kišu, more, životinje, fascinantne knjige, automobile, putovanja, prekrasne zgrade. Također volim fotografirati, pjevati u kupaonici, raditi slagalice i kuhati. :))

Samoopis:
Mislim da svatko voli razgovarati o svojim interesima, ukusima i preferencijama. Ali istodobno je teško, jer proučavanje osobe, posebno mene, nije tako jednostavno. Imam dobar smisao za humor, odgovorna sam, vrijedna i emotivna dama. Volim kreativnost i cijenim ovu osobinu kod drugih ljudi. Ne volim laži i izdaju. Trudim se da nikada ne kasnim i mrzim kad drugi ne dođu na vrijeme. Tužno je kad se osoba od povjerenja ispostavi kao nepouzdana. Više volim ostati zagonetka koju ćete rješavati tijekom našeg sretnog života. :))

Veselka traži:
Treba mi jednostavan, ali ozbiljan čovjek! Sanjam o tome da upoznam nekoga tko će sa mnom biti poseban, romantičan, nježan i strastven! Moj će čovjek vidjeti ljepotu moje duše, vidjet će u meni tisuće prekrasnih slika. Je li to moguće? :)) Vjerujem da bi partneri uvijek trebali biti na prvom mjestu i brinuti se jedni o drugima, bez obzira na sve.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. nane

    11. veljače 2021. at 10:12

    zdravo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?