Znate li što je najvažnije u odnosu muškarca i žene? Mislim da je ovo povjerenje. Partneri moraju vjerovati jedni drugima, biti sigurni u svoje osjećaje i odnose. Pokušavam se ponašati prema ljudima onako kako bih volio da se ponašaju prema meni. Želim upoznati poštenog i vjernog čovjeka koji će cijeniti mene i naše veze. I želim pronaći takvog muškarca na ovoj stranici za upoznavanje – zato sam ovdje.

Vjerujem u čistu i beskrajnu ljubav. Ne samo kao u bajkama, nego kako se to može dogoditi i u stvarnom životu, kada ljudi imaju jedni druge i zbog toga se osjećaju najsretniji na svijetu. Sve što želim je biti sretan. Sanjam da ovdje upoznam gospodina, svog najboljeg prijatelja, svoju polovicu. Zrela sam i inteligentna, i tražim ozbiljnu vezu. A što tražite? Koju bi ženu volio pronaći? Veselimo se skorom primitku vašeg odgovora!

S ljubavlju,

Interesi
Otvorena sam za nove horizonte! 🙂 Život je tako lijep i ima puno stvari za otkriti, zar ne? Volim sva godišnja doba i njihove aktivnosti, obožavam ljeto i prekrasne plaže. Lijepa je i zima sa svojim prekrasnim snijegom. Volim klizati i za to mi treba partner, možeš li to biti ti? Čitanje knjiga mi pomaže da se opustim navečer, posebno volim psihološke knjige.

Samoopis
Moj lik je vrlo jednostavan i ljubazan. Ne volim svađe i svađe, prihvaćam samo miran način rješavanja problema. Moji prijatelji misle da sam pouzdan i podržavam. Zaista se trudim pomoći ako je potrebno i nikad ne tražim ništa zauzvrat. Važna mi je međusobna iskrenost. Trudim se nikad ne lagati, a volim i poštene ljude.

Tražim
Čovjek koji mi može biti partner, s kojim možemo stvoriti tim i živjeti sretan život. Moj muškarac nikada neće povisiti glas na mene i nikada me neće rasplakati. Ovo mi je jako važno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Zlatko Stanojevic

    24. travnja 2022. at 18:38

    Mozemo razmijeniti koju poruku da se boje upoznamo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?