Interesi:
Ples! Ples! Ples! Da, moja strast je ples. Ne mogu zamisliti svoj život bez njega. Kad čujem glazbu, jednostavno počnem plesati i improvizirati. Također, volim čitati i kuhati naša tradicionalna jela. Volim putovati i sanjam posjetiti najljepša mjesta na našoj planeti!

Samoopis:
Energična sam, pozitivna i susretljiva osoba. Volim biti okružen zanimljivim ljudima. Pouzdana sam, poštena i brižna osoba. Spremna sam za ozbiljnu i trajnu vezu, zato sam ovdje. Moj najveći san je pronaći ljubav prema životu. Vjerujem da nam je samo ljubav potrebna! Romantična sam i volim iznenaditi svog partnera. Obećavam da vam nikad neće biti dosadno sa mnom)

Mirjana traži:
Volim sanjati o svom savršenom muškarcu. On nije princ, ali on je samo čovjek koji je spreman voljeti i dijeliti svoj život sa mnom! Trebam nekoga tko zna što želi, tko ima ciljeve i želi biti sretan. Ne treba mi samo ljubav, potreban mi je prijatelj koji mi može dati savjete i podijeliti sve moje snove i interese. Trebam vjernog, razumijevajućeg, ljubaznog i iskrenog partnera. Vas?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. branko vaalter

    17. lipnja 2021. at 3:33

    pozdrav

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?