interesi:
Uživam u puno različitih stvari. Volim biti na svježem zraku i čitati, praviti roštilj i kuhati. Ponekad idem u različite umjetničke galerije i muzeje.
ako ti kažem da sam još uvijek sama . hoćeš li misliti da sam tako čudna n? zašto se ne udam u takvim godinama? jer sam zauzeta radom za svoju trgovinu.. Ovdje vodim mali, ali prometan i dobro uređen restoran.i moram usredotočiti svoju puno pažnje da ga dobro vodim. ovo je jedan od razloga zašto sam još uvijek sama. Ali ponekad se još uvijek osjećam tako usamljeno u svom srcu. pa mislim da je vrijeme da pronađem svog ljubavnika. nađi onoga koga volim i voli me.

Samoopis:
Ja sam pun ljubavi i osjećajan. Imam veliko srce i dušu punu ljubavi. Ja sam vesela i volim se smijati 🙂 Ja sam aktivna i optimistična dama sa osmijehom na licu :)ja sam samo ljupka dama živi jednostavnim životom. Volila bih da ste onaj koji može učiniti život jedno drugom šarenim i sretnim.

Mirsadaa traži:
Čovjek kojeg tražim je brižan i pouzdan. Živi s osmijehom na licu. Ja moj budući muškarac imam dobro srce i dušu punu ljubavi!Želim upoznati zrelog muškarca, mladog srca, znaš, nisam dovoljno mlad, pa ću je, kad upoznam svoju pravu ljubav, čvrsto držati. ako si ozbiljan kao ja javi mi se necu te iznevjeriti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Jordan

    11. listopada 2022. at 16:37

    +381643007559

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?