Interesi
Vodim pun i aktivan način života. Svaki dan sam u pokretu: fitness, treninzi u teretani, volim biciklizam, volim prirodu, često putujem po zemlji i inozemstvu. Posjećujem razne umjetničke galerije, izložbe, muzeje, koncerte i kazališta! Puno čitam, pohađam razne tečajeve i radionice.

Licni Opis
Ja sam aktivna, super energična i optimistična žena! Dobro raspoloženje i osmijeh uvijek sa mnom. Zapravo, kao i u svakom čovjeku, u meni žive anđeo i vrag. 🙂 Imam i tamnu i svijetlu stranu. Te dvije suprotnosti se stalno “svađaju” i “šale” sa mnom, potičući me na nepredvidive stvari! Uvijek sam razmišljao o bogatstvu i uspjehu. No, i s takvim pragmatičnim razmišljanjima, ostao sam kreativac! Pisao sam priče i poeziju. Svaki dan smislim nešto novo!

Tražim
Zanima me da upoznam muškarca koji točno zna kako usrećiti svoju voljenu ženu. Moj muškarac voli živjeti vedro i puno, voli život u svim njegovim bojama i manifestacijama! Nadam se da će moj muškarac biti uravnotežen, obrazovan i sa smislom za humor. Nadam se da će to biti fin čovjek, sa karizmom i šarmom! Mislim da ako muškarac voli svoju ženu, onda će je osvojiti svojom pažnjom i brigom, ljubavlju i pokazati ozbiljnost svojih namjera! Voli brzu dinamiku i jake iskrene osjećaje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Toni

    2. rujna 2023. at 7:47

    ???

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?