interesi:
Biti aktivan svaki dan moj je moto! Bilo da se radi o plesu, vježbanju u teretani ili putovanju – sve te aktivnosti donose mi pravi poticaj energije i inspiriraju me na nova postignuća. U posljednje vrijeme razvijam i svoje kulinarske sposobnosti – uživam u učenju novih recepata u zdravoj prehrani. Za mene je bilo pravo otkriće da se jede zdravo i ukusno. Čitao sam puno o prehrani i genetici.

Samoopis:
Za mene su moralne vrijednosti vrlo važne – ako sam zaljubljena, vjerna sam, puna ljubavi i poštovanja. Ako sam prijatelj, trudim se biti osoba na koju se možete osloniti u najtežim trenucima. Ako radim, trudim se to raditi na najbolji mogući način. Moje glavno “oružje” nisu suze… Jaka sam promišljanjem i zdravim razumom. Ujedno sam jako vesela, draga i draga osoba kojoj uvijek možete vjerovati.

Munira traži:
Muškarac mojih snova je prije svega pažljiv, suzdržan i pun ljubavi. Sviđa mi se kada čovjek pokazuje brigu i dobrotu, kada iz njega izbija toplina. Impresioniran sam i onima koji su oštroumni i lako mogu pokazati svoju erudiciju i znanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. branko

    14. veljače 2022. at 9:01

    sem za kakšen prijeten pogovor

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?