NAJBOLJE APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE

NAJBOLJE APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE NAŠ PREGLED NAJBOLJIH DATING APLIKACIJA U 2020

Tražite ljubav?
Bilo da tražite dugoročnu vezu ili brzi plijen, postoji vani aplikacija za sastanke za sve. Od hiper-specifičnih – FarmersOnly, JDate, 3Fun – do onih koje ovdje pregledavamo koji bacaju širu mrežu, što trebate znati da biste pronašli ljubav svog života … ili samo svoju ljubav za noć?

Početak rada
Prvo što trebate odlučiti je koliko ste predani. Kao, koliko želite platiti da vam srce ne pali? Neke aplikacije, poput Mnogo riba, omogućuju vam gledanje profila i slanje poruka besplatno. Većina ostalih omogućuje vam da pregledavate svoje potencijalne mečeve bez naplate, ali čine vam poniranje i pretplatu ako želite doprijeti do njih. Dok se mjesečne naknade za aplikacije koje ovdje pregledavamo kreću se u cijenama od 10 do više od 40 dolara, većina nudi popust ako se obvezate na dugoročnu pretplatu, poput šest mjeseci ili godinu dana. (Ne bojite se obveza, zar ne?) Zatim, tu su svi dodaci. Opcije – omogućava vam da platite kako biste povećali svoje mjesto u rezultatima pretraživanja, nekome dajete do znanja da ste stvarno, stvarno zainteresirani za njega ili nju, ili poništavanje užasnog prsta lijevo, što je trebalo biti pomicanje udesno – koštat će vas dodatno. Iako se neke aplikacije mogu oglašavati kao besplatne, na kraju će sve pokušati dobiti novac.

NAJBOLJE APLIKACIJE ZA UPOZNAVANJE NAŠ PREGLED NAJBOLJIH DATING APLIKACIJA U 2020

Prodajete sebe
Kad se sve svodi na to da se zapravo stavite vani i stvorite profil, sve aplikacije pitaju se za osnove: ime, starost, lokaciju, fotografiju, kratko zamagljivanje sebe i (obično) ako možete podnijeti osobu koja puši. Iza toga može biti pomalo sranje. Neke aplikacije, poput Tindera, cijene fotografije zbog osobnosti. Drugi, poput eharmonije, natjeraju vas da ispunite beskonačni upitnik prije nego što uopće možete razmišljati o pregledavanju svog meča. I drugi, poput Zooska, pitaju vas toliko malo da se možete zapitati što se zapravo koristi da vas poistovjeti sa istomišljenicima s istomišljenicima.Ovo je nas pregled za najbolje aplikacije za upoznavanje u 2020 godini

Vrijeme je za povezivanje

Jednom kada odaberete savršen selfie i napišete odlomke kako biste prodali sve svoje najbolje atribute svom budućem prijatelju, vrijeme je da počnete pregledavati. Ovdje su vidljive velike razlike između ovih aplikacija. Na primjer, Tinder, uz poznato sučelje za prebacivanje vruće ili ne, brzo i jednostavno pronalazi vaš sljedeći sastanak. Bumble, s druge strane, stavlja svu snagu u ženine ruke; muškarci ne mogu čak ni kontaktirati sa ženom ako prije toga nisu izrazili zanimanje. Drugi, poput OkCupida, imaju robusne profile koji vam omogućavaju da zaronite duboko u osobnost korisnika (ili barem onu ​​koju je on ili ona odlučio predstaviti vama) prije nego što se odlučite na potragu.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?