Interesi:
Vježbam meditaciju. Daje mir mojem srcu i duši. Jako volim kuhati. Volim putovati. Mogu nešto raditi i uživati ​​u kućanskim poslovima, vrtu i brizi o životinjama, posebno o konjima.Volim sport. Volim ići na bazen i uvijek sam aktivna i puna energije. Ali ponekad više volim da sam samo kod kuće i gledam lijep film. Ja sam kod kuće koja voli udobnost i udobnost. Kuhanje mi je također hobi.

Samoopis:
Ja sam dobrodušna, brižna, nježna i pozitivna žena. Ja sam ovisnik o životu! Vodim zdrav i skladan način života. Također mogu reći da sam mudar, uravnotežen i još uvijek vjerujem u čuda.Govoreći o sebi, mogu reći da sam ljubazna, otvorena, odlazeća, aktivna i pozitivna dama. Imam puno prijatelja, ali osjećam se usamljeno bez svog voljenog muškarca. Mrzim sukobe, zato pokušavam razgovarati i razumjeti ljude.

Nela traži:
Nadam se da ću upoznati mudrog, skladnog, aktivnog, snažnog, brižnog, pouzdanog, vjernog, koji vodi zdrav životni stil, poštenog, svrhovitog, dobrog srca, uravnoteženog i ljubavnog čovjeka.Tražim muškarca koji će me podržati, razumjeti, voljeti i brinuti. Također mu želim dati sve isto. Sigurna sam da ću biti dobra supruga i prijateljica za svog muškarca.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?