Interesi
Volim gledati zalaske sunca i noć, zapravo pokušavam pronaći zvijezde padalice ne da bih željela, to mi je samo hobi. Volim se baviti sportom, poput trčanja, ići u teretanu, putovati i čitati.Nisam savršena, ali sam stalno pozitivna žena, otvorena i puna različitih ideja. Komunikativan sam, ljubitelj prirode i uživam u svakom trenutku. Posao mi omogućuje da putujem i pomažem mnogim ljudima, što cijenim. Imam strast prema glazbi, knjigama i fotografiji. Uživanje u sjajnom filmu ili predstavi omiljena je zabava. Živim život punim plućima, riskiram i uživam u dobrim trenucima, uvijek s osmijehom.

Licni Opis
Ja sam žena s vrlo širokom vizijom svijeta, smatram se prilično sretnom i uvijek pratim što se događa u svijetu, volim biti informirana, uživam u dobrim filmovima, glazbi uživo, volim hranu, to je nešto u čemu jako uživam. Smatram se osobom koja voli čitati i učiti o drugim kulturama.Ne tražim savršenstvo, samo muškarca koji me prihvaća onakvu kakva jesam. Želim da netko cijeni svaki trenutak, da bude iskren u svojim željama sa mnom, brine za mene i čini da se osjećam posebno i sretno. Smijeh i bezuvjetna podrška su ključni, uz prisutnost u međusobnim planovima i projektima. Iznad svega, ključna je otvorena i iskrena komunikacija.

Tražim
Tražim nekoga tko me smatra važnom za svoje buduće planove, tko zna da sam bezuvjetno za njega. Želim biti slobodan govoriti o svojim osjećajima, o onome što me čini sretnom, o tome čemu težim u životu, svojim snovima i ciljevima, želim biti sretan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?