Interesi
Jako volim sport, nogomet, a kao dijete otac me često vodio sa sobom. Volim i brzu vožnju, volim gledati utrke. Idem u kino, ponekad volim leći na sofu i upaliti zanimljivu opuštajuću seriju. Uživam kuhati i učiti nova jela.Volim poeziju, ponekad i pišem pjesme. Također volim vezenje, sport, učenje novih kultura i jezika, putovanja.

Licni Opis
Što da kažem o sebi, živim u Italiji u Milanu. Radim kao frizer, imam snove i želje. Volim sport, otac i ja smo često išli gledati nogomet, možda je otac samo želio sina za sebe hee hee, ali ja sam se rodio (ovo je minuta šale). Volim putovati, naučiti nešto novo, volim čitati, moji ukusi za knjige su različiti, od psihologije do erotskih romana, da, da, to volim, ima knjiga koje stvarno diraju u dušu. I nadam se da ću pronaći svog muškarca, s kojim će biti i ljubavna priča.Ja sam dama koja točno zna što želi od života. Imam svoje ciljeve i pokušavam ih ostvariti. Vrlo sam rano odrastao i potpuno se osamostalio. Bio sam uspješan sam, ne oslanjajući se ni na koga. To je moja snaga. Mislim da imam sve prednosti dobre žene dobrom muškarcu – izgled, karakter i, naravno, pamet. Uostalom, žena prije svega mora biti mudra. Ovo je ključ obiteljske sreće.

Tražim
Važno mi je da moj muškarac nije loša osoba, da nije zao, da ne diže ruku na ženu, mislim da je to najvažnije. A ostalo odlučuje LJUBAV, ona će učiniti sve za nas, ako smo zaljubljeni, sve ostalo nam više neće biti važno, glavno je da budemo blizu jedno drugog.Želim vidjeti jaku osobu pored sebe. Čovjek s velikim slovom! Čovjek koji će podržati, cijeniti, dati brigu i ljubav, osjećaj sigurnosti i sigurnosti. Čovjek na kojeg se mogu osloniti u svakom trenutku svog života. Nekoga tko će mi pružati sreću svaki dan, tko će biti razlog za osmijeh svakog jutra. Za takvog čovjeka učinit ću sve što mogu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?