interesi:
Kako kažu – žena sam mnogih talenata: jako se bavim kulinarstvom, posebno pečenjem. Kada uđete u moj stan, uvijek ćete moći osjetiti miris svježe pečenog kruha, lepinja ili pita. Ovo je nešto što radim skoro svaki dan, jer je opuštajuće i tako zabavno! Moji kolege obožavaju ovaj moj hobi – dok ih svakodnevno serviram svojim `remek-djelima`. Sve dok toliko kuham, puno se bavim i sportom – samo da budem fit i zdrav. Kad sam raspoložen, mogao bih uzeti platno, kist i boju.

Samoopis:
Što je prava žena? Ovo je eksplozivna mješavina strasti, nježnosti, inteligencije i duhovitosti. Vjerujem da sam prava žena, znam kako očarati, i znam kako pobijediti.

Nina traži:
Nemam jasnu predstavu o muškarcu s kojim bih voljela biti, jer mi izgled nije toliko bitan. Važno mi je da je muškarac prava podrška, da je pun ljubavi, brige i pažnje. Nadam se da ćemo svaku večer moći razgovarati o tome kako smo provodili dane, zajedno sanjariti, praviti planove i, naravno, ostvarivati ​​ciljeve. Težim da sa svojom budućom voljenom osobom možemo djelovati kao tim!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?