Interesi:
Tako sam umorna da me tretiraju kao lutku s lijepim licem. Često me pitaju zašto je dama poput mene još uvijek slobodna. Ja sam puno više od svog ljupkog lica i dobrog tijela, i nažalost muškarci ne žele dublje zaviriti u moju osobnost. Zanima me učenje i samorazvoj.

Sam opis:
Mnogi ljudi kažu da izgledam mlađe od svojih godina i tako je. Mlad sam u srcu, bavim se sportom i nikada ne zanemarujem brigu o svom licu i tijelu. Najbolji make-up za ženu je sretno lice, slažete li se?

Novka traži:
Postoji dobra izreka da ako napišete ono što vam je potrebno i sanjate, to će imati veće šanse za ispunjenje. Zato mi treba muškarac koji zna voljeti i usrećiti ženu. Trebam pouzdanu, samouvjerenu osobu koja se ne boji izazova i odgovornosti.

UKOLIKO ZELITE DOAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. dragan

    13. rujna 2021. at 21:26

    Cao srce javi se momku slobodnom iz Austrije ,zovem se Dragan zivim vec duze godina sam ,potpuno sam slobodan kao i ti bez zene i djece sam, a to bih sve rado voleo imati sa takvom slatkom i lijepom curomm poput vas.
    Evo ti moja adresa [email protected] javise i opisi mi tvoj zivot ukratko i posalji mi neke tvoje slike ja cu ti rado uzvratit ,i javit se, cim dobijem od vas vasu e-postu,poljubac tii salje gospodin.DRAGAN iz okoline Linza -Austria

  2. Dragon

    26. rujna 2021. at 19:12

    Ja ne tražim curu, a i prestar sam za tebe, ali jako mi se sviđaš. Samo te želim pozdraviti i ako stigneš da mi uzvratiš pozdrav.

    Dragon, kao zmaj

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?