Interesi:
Najmirnije stvorenje na svijetu sam ja. Što se mene tiče, ne volim svađe, samo mirne i lagane razgovore. Bilo bi jako ugodno imati partnera s istim vrijednostima. Održavanje lijepih razgovora i dobro romantično druženje stvari su koje trebam. Ali ovo je sve što se tiče odnosa. Moja profesija je vrlo suprotna mom karakteru. Ali unatoč tome, jako mi se sviđa. Ja sam novinar. Zaista je vrlo zanimljivo i uzbudljivo upoznati nove ljude, saznati njihovo mišljenje. Slažeš li se? Vrlo sam svrsishodna. Svaki dan ponavljam ono što želim pred ogledalom. Stvarno pomaže. Jeste li ga ikad probali? Dakle, sada stojim pred ogledalom i ponavljam da želim postati žena koja voli. Mislite li da to može pomoći? 🙂 Osobina koju imam i na koju sam jako ponosan je da nisam stresna i uvredljiva. Moramo jedni drugima donijeti pozitivne emocije i usrećiti jedni druge. Slažeš li se?

Samoopis:
Jeste li se ikad bavili jogom? Ovo mi je jedan od hobija. 🙂 Pomaže mi da se opustim i osjetim utjehu u bilo kojoj situaciji. Jako volim treninge joge i pohađam sve nove programe i satove. Meditacija mi je najdraža. Mozak vam je daleko i odvijaju se samo osjećaji. Želiš li meditirati sa mnom? Što se sporta tiče, plivanje mi je bolje. Vrlo je koristan za leđa i noge, a ujedno je i vrlo ugodan postupak. Aktivan način života je moj način života. Pogotovo volim provoditi vrijeme na selu. Volite li prirodu? Čitanje knjige je dobra stvar kad imam malo slobodnog vremena. Najdraži su mi psihološki. Pomaže u boljem razumijevanju osobe i pronalaženju dobrih strana u bilo kojoj situaciji. 🙂 I naravno, kao i svaka žena volim kuhati. To je najbolji način da usrećite muškarca, pa … gotovo. Pravo?

Ognjenka traži:
Ustrajnost je vrlo muževna osobina. Danas ga mnogi naši muškarci nemaju. I to je prava šteta. Dakle, ako ste uporna osoba, onda ste moj čovjek. 🙂 Svaka ustrajna osoba trebala bi biti hrabra. Kao što vidite, moji zahtjevi nisu visoki. Samo želim da muškarac bude pravi muškarac, zaštitnik i osoba koja zna kako se ophoditi sa ženom. Jesi li takav tip? Ako da, možete pokušati osvojiti moje srce. Nagrada će biti ukusna, obećavam. 🙂

UKOLIKO ŽELITE MOŽETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. vilijam-simonov

    13. studenoga 2021. at 6:58

    Pozovi WhatsApp i viber +491728861798 javi se ako želiš ???

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?