interesi:
Ja sam iz Srbije, a ovdje, u mojoj zemlji, žene različitih generacija vole kuhati! Kad jednom kušate moje galuške, varenike, uštipke i sarmu , nećete htjeti kušati nijednu nacionalnu kuhinju osim Srspke!:) I ja sam u fitnesu. Kad dobro kuhaš, moraš se sjetiti i održavanja kondicije, zar ne? 🙂 Volim se baviti fitnesom, aerobikom i trčanjem. Obožavam putovati i vidjeti puno lijepih mjesta koja oduzimaju dah. Život nam je dat da uživamo u njemu i prisjećamo se trenutaka ljepote. Nadam se da ću uspjeti u tome!

Samoopis:
Uživati ​​u svakom trenutku, zadržati blistav osmijeh na licu – ovo je moj životni moto! Unatoč svim problemima, lošem vremenu, strašnim vijestima i rutinskoj tuposti, nevjerojatno je važno zadržati blistavo sunce u svojoj duši. Zabavna sam, slatka, obiteljska, na trenutke avanturistička, na trenutke vrlo mirna… Prava sam žena s promjenama raspoloženja, stalnom željom da postanem bolja i sretnija. Zato sam tu – za mene sreća ništa ne znači bez ljubavi u srcu. Volim biti u blizini ljudi, komunicirati, učiti, dijeliti iskustva i prekrasne emocije. Smijeh je nešto bez čega ne mogu živjeti!

Olga traži:
Voljeti i biti voljen je najveći dar koji možemo dobiti, po mom mišljenju. Nadam se da ću uskoro dobiti ovaj dar! Ovdje sam da pronađem čovjeka koji čuva puno ljubavi u svom srcu i spreman je to podijeliti. Bio bih sretan da budem s nekim tko je ljubazan u srcu i duši, tko je prijateljski nastrojen, društven, pun ljubavi i brižnost. Nadam se da moj budući muškarac ima dobar smisao za humor i da ćemo se puno šaliti i smijati! Nadam se da će imati zanimljive hobije i podijeliti ih sa mnom! Voljela bih biti njegova podrška i najveća inspiracija!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Jasmin

    18. veljače 2022. at 3:59

    Sve sto si navela i ja trazim isto.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?