interesi:
Volim latinoamerički ples. Noseći visoke potpetice i crvenu haljinu, možete izraziti sve: strast i želju, poslušnost i odanost. Volim detektive i posjećujem zadatke. Sanjam da idem tamo sa svojim partnerom. Možda ćeš to biti ti? :)) Jer potraga nije samo igra, treba biti pametan, snalažljiv, znati razmišljati u tamošnjim situacijama napetosti.

Samoopis:
Ja sam dama sa strasnom vatrom! ja sam jako zavodljiva dama. Volim učiti i putovati. Moj princip je raditi sve dobro, ili ne raditi nikako. Mislim da je to moja prednost. Ali osim seksualnosti, ja sam duhovna osoba. Mislim da kada se muškarac i žena upoznaju, nije dovoljno samo pisati. Moraju se naći nakon malog razgovora na internetu. Između njih mora postojati simpatija, kemija i kontakt očima. Ako ga nema, ne može postojati ni poželjna veza.

Olja traži:
Upoznavanje Podgorica
Sanjam da ću upoznati pristojnog, ljubaznog i vjernog čovjeka! Vjerujem da se odnos temelji na odanosti, poštovanju i međusobnom razumijevanju. Naravno, u našoj vezi uvijek će biti strasti i burnih emocija, jer bez njih nema ništa!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Ivko

    3. prosinca 2021. at 19:44

    Podružimo se koka !

  2. Beny

    4. prosinca 2021. at 2:12

    tražim društvo pozzz

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?