Interesi
Imam mnogo različitih hobija i imam svoj kreativan pristup njima. Slikanje je postalo moj hobi. Volim crtati, au isto vrijeme sam i vrlo marljiva osoba. Mogu sjediti satima i raditi što mi se sviđa, samo trebam uživati ​​u procesu. Povremeno crtam uz ugodnu glazbu. Imam još jedan vrlo zanimljiv hobi. Volim izrađivati ​​originalne poklone. I također, volim pečenje, ali to ne utječe posebno na figuru. Pitat ćete zašto? Jer sport je moj život! Uz sport, u moj život je ušla i pravilna prehrana. Svako jutro počinjem trčanjem u parku. Kad me zarobio fitness, počeo sam posjećivati ​​teretanu 3 puta tjedno. Trening mi pomaže ne samo da budem u formi, nego me i razveseljava. Naravno, spavanje mi je prioritet, pa sva opterećenja radim pod jednim uvjetom – spavam li dovoljno. U slobodno vrijeme volim šetati prirodom, a moji kistovi su uvijek sa mnom. Naravno, udahnuvši kap svježeg zraka i uživajući u ljepoti prirode, dobivam inspiraciju da naslikam svoju sliku. Navečer prije spavanja mogu pogledati dobar film ili pročitati fascinantnu knjigu.

Licni Opis
Vjerujem da sam kreativna osoba. Imam svoje poglede na život, živim, crtam i uživam u životu, bez obzira na sve. Ako tražite ženu za cijeli život, onda ste je već našli! Ja sam jedinstvena, brižna i nesebična žena, te dobra i društvena osoba. Hrabro idem kroz život, ne bojim se isprobavati nove stvari i stjecati nova iskustva, jer život je divna stvar, koju treba cijeniti i iskoristiti u potpunosti. Ja sam prava žena koja želi voljeti i biti voljena, u kojoj ima puno topline i strasti koju može dati svom muškarcu. Divit ćeš se mojoj nježnosti i inspirirati me kao svoju muzu. Jesi li spreman loviti moje srce?

Tražim
Kažu da ako je čovjek talentiran, onda je talentiran u svemu. Radi se o tebi, prijatelju, ljubavniku i partneru! Život vas je obdario talentom mudrosti, ljepotom duše i tijela, talentom dobrote, poštenja, iskrenosti i inteligencije. Imaš najodanije srce i ne mogu naći tako pouzdanu srodnu dušu s dobrim smislom za humor!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?