Interesi
Kuhanje, posjet izložbama, šetnje, parkovi, susreti s prijateljima.Ja sam aktivna i svrhovita osoba! Idem u teretanu, održavam tijelo u dobroj fizičkoj formi. Slikam akrilima, plešem, pjevam, volim slikati. U svakodnevnom životu volim stvarati lijepo mjesto za život. U mom domu i odnosima uvijek će biti udobnosti i harmonije – to je ono što vam mogu ponuditi. Prilično sam dobra kuharica i sigurna sam da me moja pita od jabuka može natjerati da me poljubiš! Volim putovati. Oduvijek sam imao interes za proučavanje drugih kultura, volim istraživati ​​svijet! Ako postoji takva prilika, posjećujem izložbe, kazališta, koncerte. Uživam čitati, a samoobrazovanje je veliki dio mog života!

Licni Opis
Ja sam žena koja živi pošteno, vjeruje u Boga i dobre ljude. Cijenim iskrenost i dobrotu. Ja sam nježna žena puna ljubavi koja stvarno voli ugodne večeri sa svojim voljenim. Vjerujem da ću ga ovdje sresti. Ja sam žena koja prije svega želi stvarno živjeti u svijetu ljubavi gdje vjerujemo jedno drugome i jedno drugom smo apsolutno sve.

Tražim
Bilo bi lijepo upoznati muškarca koji je apsolutno psihički stabilan, pošten, dovoljno hrabar da kaže istinu i zainteresiran za ozbiljnu vezu s jednom ženom. Želim muškarca s velikim i toplim rukama u koje će me omotati i nikada ne pustiti. 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Ilija

    20. studenoga 2023. at 20:00

    Zdravo olja… javi mi se ako zelis mozemo popricati imam dosta interesovanja kao ti u prilozenom… ja sam rodjen u hrvatskoj inace sada zivim u srbiji okolina beograda mladenovac….
    Iskreno bi volio da se cujemo jer dosta pristojno izgledas …. i mozda mozemo da se slozimo ko zna jos u necemu. Trebamo popricati i dopisivati se….da bi saznali. Pozdrav.

  2. Anonimno

    24. studenoga 2023. at 9:27

    Hi

  3. Dusan

    27. prosinca 2023. at 21:41

    Pa želim da te upoznam. Hvala

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?