“Imam 44 godine, moja žena 39. U braku smo već 18 godina, nikada nismo koristili kontracepciju, ali od poroda ni traga.”
Ovako svoju ispovest britanskom “Sanu” počinje Džonatan Fuz

“Moja žena uvek s posla dolazi mnogo pre mene. Znam da ima ljubavnika – jednom sam došao ranije i čuo uzdahe sa sprata. Nisam čovek koji bi započinjao svađu, pa sam seo iza vrata u dnevnoj sobi i sačekao da se zvukovi stišaju. Onda sam čuo moju ženu kako silazi niz stepenice, nešto šapuće, čulo se više koraka. Drugi koraci su otišli u kuhinju, pa na zadnja vrata.

Onda se moja žena vratila na sprat, verovatno da spremi posteljinu i ukloni svaki trag da je neko bio tu. Iskrao sam se napolje, pa bučno ušao u kuću. Moja žena je bila izenađena da sam tako rano došao. U glasu sam joj osetio napetost. Imali smo klasičan razgovor kako je čiji dan izgledao i to je bilo sve.
Ovo je bilo pre više od godinu dana, od tada sam sve vreme proveo razmišljajući kako da joj se suprotstavim. Iskreno, nisam iznenađen da ima nekoga. Poslednjih nekoliko godina Intimni život nam je vrlo dosadan. Zato sam jednostavno pustio stvari da teku.

Sledeći put sam s posla došao ranije. Bio sam svestan da je ljubavnik u kući. Uvek sam znao kada je on tu negde. Ostane kao udubljenje u mom jastuku, čaša više u mašnini za sudove.
Potajno se nadam da će moja žena sa njim da zatrudni. Beba bi mogla da spase naš brak, moju ženu da učini srećnijom. Uvek je besna kada njene drugarice s fakulteta odu na trudničko.”

Džonatanu su stručnjaci savetovali sledeće:

“A to bi možda bio i kraj vašeg braka. Možda više nećete moći da se pretvarate da niste svesni da vaša žena ima ljubavnika. Ona bi možda osećala obavezu da vam kaže za njega, a on bi možda bio oduševljen da odgaja svoje dete. Verujem da ste nervozni, da je teško da pokrenete tu temu, ali vaš brak je već u krizi. Razgovarajte sa svojom suprugom i pitajte je kako se ona oseća povodom toga da možda nećete imati dete. Sve dok ne znate kako se ona zaista oseća, ne znate gde ide vaša veza.
Ako ona ima ljubavnika samo zato što želi da zatrudni, možda je vantelesna oplodnja rešenje za vas kao par. Ako je to zato što vi imate dosadan intimni život, onda možete nešto zajedno da uradite”.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?