SAGOVORNIK

 ZNAKOVI DA VAM VAŠ ONLINE SAGOVORNIK LAŽE i pomoću ovih načina možete utvrditi jel se radi o lažima ili ne.

Možda niste detektiv, ali sigurno možete otkriti neke laži pomoću ovih stručnih savjeta

Kad bismo svi nosili srce na rukavima, ili bolje rečeno, svoje laži na licu, svijet bi bio zanimljivije mjesto. Bilo da je to bolje ili lošije, na raspravi je. Ali jedno je sigurno: Mnogo lažemo.

Prema University of Massachusetts studije , 60 posto odraslih osoba ne može ići 10 minuta u razgovoru, bez leži barem jednom. Najčešće laži? Žene lažu kako bi se neko drugi osjećao dobro, a muškarci uglavnom lažu kako bi izgledali bolje.

Ali govore li bijelu laž ili ne, možete li uočiti lažljivca? Postoje fiziološki čimbenici koji daju laž, ali – osim ako niste obučeni sluh – teško je procijeniti jesu li proširene zjenice, skrenuti pogledi, pomične ruke ili promjena držanja, sami, potpuno ispunjeni. pokazatelji obmane. Međutim, ako znate kakva ponašanja trebate potražiti pored ovih nagoveštaja, možete definitivno njuškati lažnu izjavu.

Iako možda nećete moći sa 100-postotnom točnošću otkriti laži svoje djevojke ili supruge, bit ćete mnogo sigurniji u odlučivanju je li ona varala , varala vas ili skrivala nešto. Evo kako čitati između laži.

ONLINE SAGOVORNIK ME LAŽE ILI NE? Utvrdite

Odlučite: Jeste li to vi ili je ona?

“Pogledajte svoju prošlost da biste utvrdili je li to legitimna intuicija o njenom laganju”, kaže Sarah Jones, stručnjakinja za odnose i osnivačica i izvršna direktorica trenerske web stranice Introverted Alpha, Ako ste imali ponavljajući osjećaj da su svake žene s kojima ste ikada bile nepoštene ili nevjerne, ali nikad vam nisu dale razlog za to, onda ste to možda vi. Vaše brige bi mogle proizaći iz nesigurnosti – pogotovo ako vam je prethodna djevojka lagala (i to ne samo mala bijela laž, već je bacila bombu punu puhanja). Možda ste u velikoj pripravnosti i imate dodatnu anksioznost zbog prijevara u prošlosti, ali ne želite narušiti vezu neprestano ispitivanjem njegovih motiva i postupaka. Kad se kaže, “ako ste obično u pravu ili je to nova briga, onda vjerojatno ima nešto s njom”, dodaje Jones. “Obratite pažnju na svoja crijeva.”

OVO SU ZNAKOVI DA VAM VAŠ ONLINE SAGOVORNIK LAŽE

 

Je li pretjerano zaštitnička oko svoje elektronike?

“Ako svoj telefon drži zaključanim i van vidokruga, ako nikad ne želi Googleu ili naručuje izvlačenje s vama pomoću vlastitog računala ili ako vas snažno hvata za oko, kad to ne radite, to je definitivno sumnjivo,” – kaže Jones. To pokazuje da je paranoična u vezi s nečim. To ne znači da pretjerano reagira ako tražite da joj vidi tekstualne poruke i telefonske pozive u posljednja tri mjeseca (tada ste pretjerali). Trebali biste imati razinu povjerenja u kojoj ne špijunirate osobne e-poruke, račune na društvenim mrežama i elektroniku. Ali ako ima povremene telefonske pozive u kasnim noćnim satima kojih se ne događa, onda će vam to otkriti da nešto nije u redu.

 

Ima li problema s kontaktima očima?

“Ako ste zabrinuti da je nešto gore i ako joj se javite, izbjegava li to vaše oči?” Pita Jones. “To često ukazuje na sram, strah ili, u najmanju ruku, nelagodu.” Samo imajte na umu da će, osim ako nije nametljiva lažljivica, biti iznenađena, zbunjena, čak i zbunjena ako je optužite za nepoštenost i ona je nevina, kaže Jones.

 

Je li se njezin govor tijela promijenio?

Ako ste neko vrijeme u vezi, pobrali ste se o njenim navikama, ponašanju i prepirkama. Dakle, kad se ovo kaže, ona bi uvijek mogla vrteti kosu, okretati telefon, bubnjati prstima ili redovno tapkati po nogama. To ne znači da započinjete pokazivati ​​prste i gubite razum. “Neki su ljudi prirodno fidgetniji od drugih i to možda nema nikakve veze s vama”, dodaje Jones. Ali: “Ako je iznenada nervozna oko vas dok prije nije bila,” možda ćete nešto otkriti.

OVO SU ZNAKOVI DA VAM VAŠ ONLINE SAGOVORNIK LAŽE

Je li zatvorena i čuvana?

“Ako vam se ne otvori na normalnoj razini za koliko se dobro poznajete i koliko dugo ste zajedno, možda će nešto skrivati”, kaže Jones. Znate koliko je ona redovito nježna, s kime provodi većinu svog vremena, dovraga, čak i kad ode u krevet. Ako počne drastično odudarati  od svog normalnog ponašanja, to je crvena zastava. Ako je želite pitati – a ovo se odnosi na bilo koji od gore spomenutih znakova – Jones vam predlaže da predugovorite razgovor sa: ‘Ja sam ovdje možda potpuno lud, ali u posljednje vrijeme me malo brine X. Ima li išta s tim? ‘ Želite pokazati brigu i promišljenost bez skakanja na zaključke ili skakanja niz njezino grlo.

 

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?