Trebala je to biti maturalna večer za pamćenje. 18-godišnji maturant planirao se dobro zabaviti, no količina alkohola i atmosfera koja je zavladala odvela je večer u neočekivanom smjeru, kojeg će pamtiti više nego što je mogao zamisliti.

Naime, sve je ‘zakuhala’ Melissa Tweedie iz Škotske, učiteljica tjelesnog, koja se pojavila na maturalnoj večeri u jako izazovnom izdanju s vrlo dubokim dekolteom, koji je malo toga ostavljao mašti na volju. I ona se željela opustiti, iako su ju kolege poprijeko gledali. Ne samo da je izazovno plesala s maturantima, već se nije libila potegnuti dublje u čašu što je njenim kolegama posebno zasmetalo.

U trenutku kad je maturalna zabava bila gotova, profesori su se zaputili u jedan hotel, dok su maturanti imali rezervacije u drugom hotelu. No, jedina koja nije željela otići s profesorima, već učenicima, bila je profesorica Tweedie. Nitko ju nije mogao odgovoriti, a ubrzo se u sve uključio i ravnatelj. Melissa je otišla, profesori su slutili što bi se moglo dogoditi, no nisu ju mogli zaustaviti.
Noć u hotelu
“Pitala sam je kako će kući i da joj možemo srediti prijevoz, ali odbila je. Mi smo se sami vratili u hotel, kasnije smo i pregledavali kamere da vidimo je li se vratila. Poslali smo joj i poruku, ali nije odgovorila”, ispričala je na saslušanju zamjenica ravnatelja Heather Prentice, koja je tad radila u istoj školi s Melissom.

“Učenik A”, čiji identitet nije poznat javnosti, tvrdi da je te večeri došao u hotel gdje je zatekao profesoricu sa još devetero učenika. U jednom trenutku on i profesorica završili su u sobi. Profesorica je zaželjela da se na trenutak barem ptretvaraju da Melissa nije bila njegova profesorica. Krenulo je s poljupcem, te ubrzo prešlo u spolni odnos. No, druženje je prekinuo drugi maturant koji u jednom trenutku ušao u sobu i vidio dvojac u ‘klinču’. O svemu obavijestio vodstvo škole. Profesorica i učenik pozvani su na razgovor nakon kojeg je Melissa suspendirana.

“Te večeri znao sam da nešto nije u redu. Vidio sam da profesorice pričaju da je Melissa otišla s učenicima. Kasnije sam saznao da je spavala s jednim. Stariji profesori pitali su je treba li joj taksi, rekla im je da ne treba i da će se snaći. Kasnije me nazvao jedan profesor i rekao da je Melissa s učenicima u hotelu”, kazao je ravnatelj škole David Nicholls.

“Došao sam u taj hotel, tamo je bilo nekoliko učenika. Osoblje hotela zanimalo je je li dječak punoljetan, kad su saznali da je, rekli su da to što se događa nije njihov problem. Dobio sam Melissu na telefon, rekla mi je da je bila u hotelu, ali da je sad kod kuće”, nastavio je.

Ipak, policija je nakon ispitivanja učenika i profesorice odbacila slučaj jer nije bilo elemenata kaznenog djela, no istraga je ponovo pokrenuta, a Melissi pak prijeti zabrana rada u svim školskim ustanovama. “Učenik A” je u trenutku odnosa imao 18, a profesorica 23 godine, a sve se dogodilo još 2017. godine.

“Učenik A” je na saslušanju istaknuo kako žali zbog toga što se trenutno događa njegovoj bivšoj profesorici. Smatra da se to što se dogodilo, moglo dogoditi prilikom bilo kojeg drugog izlaskaa te u njihovom činu zapravo ne vidi ništa loše niti se osjeća iskorišteno.

Profesorica Tweedie danas živi u Dubaiju i radi kao instruktorica joge pa se čini kako joj eventualna zabrana i neće nanijeti toliko štete.

IZVOR:DNEVNO.HR

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?