Interesi:
Volim sanjati. Pjevam pod tušem kad me nitko ne čuje. Volim plesati na bitove kad se glazba i tijelo stope, to podiže osjećaje iz dubine mog srca. Volim gledati more, njegovu vječnost i nestalnost, osjećati dodir vjetra … Volim konje i dupine. Također obožavam raditi ručni rad, stvarati nešto jedinstveno i lijepo. Volim knjige, ulaziti pod deku i čitati, prevrtati stranice i stavljati neke oznake, dublje ulaziti u radnju, zaboravljajući na vrijeme. Volim šetati pod kišom bez kišobrana, pogotovo ljeti … Skakanje po lokvama s mojim nećakom, tresenje od smijeha, dok ove lokve pršte svuda. Obožavam bilijar. Ja samo učim držati znak na pravi način i udarati lopte. Ponekad ih i ubacim u džep. : )) Volim pjesme praćene gitarom i piknike. :)) Obožavam kuhati ukusna jela, posebno peći uskršnje kolače i kuhati boršč. Obožavam automobile, brzinu i zvuk motora kad je istovremeno i zastrašujuće i uzbudljivo.

Samoopis:
Uvijek sam znatiželjnA i volim učiti. :)) Predobra sam. :)) I dalje vjerujem u čuda i u Djeda Božićnjaka. :)) Živim izvan politike i krize! Od djetinjstva patim od oštrog osjećaja pravde. :)) Imam predivan smisao za humor i intuiciju! Uvijek razmišljam pozitivno i s pesimistima se odnosim tolerantno, ali pokušavam ih izbjeći. Ne volim kad stranci dodiruju moje stvari ili krše pravila mog osobnog prostora. Nisam u stanju lagati, zato uvijek kažem ljudima što mislim. Prijateljski sam i komunikativan. Snalažljiva sam i duhovita. Ne mogu živjeti protiv svoje volje, zato se i oslanjam na ono što mi govori srce. Zbog toga sam uvijek zadovoljan i sretan. :)) Najdragocjenije su mi obitelj i odanost. Volim iskreno i predano. Ponekad mogu biti neorganizirana i dolaziti u smiješne situacije. Zato se u životu uvijek imam čega sjetiti i čemu se nasmijati. :))

Pročitajte i ovo :  MARINA"RAZOČARANA SAM U LJUBAV JAVI MI SE DA ME UTJEŠIŠ"

Radmila traži:
Trebam muškarca, koji zna što želi od svog života i trudi se postići taj cilj, koji je spreman preuzeti odgovornost za svoju ženu i obitelj. Moj bi čovjek trebao biti karizmatičan, duhovit, sa smislom za humor, kako bih se mogla osjećati zaštićeno, željeno i voljeno od njega. Uvijek ću ga slušati, poslušati i ponekad biti hirovita, samo malo. :))

Ukoliko zelite mozete me dodati na facebook ispod:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


Concerns or questions?

See our support area where you can find questions asked by our clients and answered by the SeventhQueen team. Lorem ipsum lorem ipsum

SEE SUPPORT AREA
Concerns or questions?

See our support area where you can find questions asked by our clients and answered by the SeventhQueen team. Lorem ipsum lorem ipsum

SEE SUPPORT AREA
NEWSLETTER SIGNUP

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from us.

NEWSLETTER SIGNUP

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from us.

SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up