Interesi:
Volim sanjati. Pjevam pod tušem kad me nitko ne čuje. Volim plesati na bitove kad se glazba i tijelo stope, to podiže osjećaje iz dubine mog srca. Volim gledati more, njegovu vječnost i nestalnost, osjećati dodir vjetra … Volim konje i dupine. Također obožavam raditi ručni rad, stvarati nešto jedinstveno i lijepo. Volim knjige, ulaziti pod deku i čitati, prevrtati stranice i stavljati neke oznake, dublje ulaziti u radnju, zaboravljajući na vrijeme. Volim šetati pod kišom bez kišobrana, pogotovo ljeti … Skakanje po lokvama s mojim nećakom, tresenje od smijeha, dok ove lokve pršte svuda. Obožavam bilijar. Ja samo učim držati znak na pravi način i udarati lopte. Ponekad ih i ubacim u džep. : )) Volim pjesme praćene gitarom i piknike. :)) Obožavam kuhati ukusna jela, posebno peći uskršnje kolače i kuhati boršč. Obožavam automobile, brzinu i zvuk motora kad je istovremeno i zastrašujuće i uzbudljivo.

Samoopis:
Uvijek sam znatiželjnA i volim učiti. :)) Predobra sam. :)) I dalje vjerujem u čuda i u Djeda Božićnjaka. :)) Živim izvan politike i krize! Od djetinjstva patim od oštrog osjećaja pravde. :)) Imam predivan smisao za humor i intuiciju! Uvijek razmišljam pozitivno i s pesimistima se odnosim tolerantno, ali pokušavam ih izbjeći. Ne volim kad stranci dodiruju moje stvari ili krše pravila mog osobnog prostora. Nisam u stanju lagati, zato uvijek kažem ljudima što mislim. Prijateljski sam i komunikativan. Snalažljiva sam i duhovita. Ne mogu živjeti protiv svoje volje, zato se i oslanjam na ono što mi govori srce. Zbog toga sam uvijek zadovoljan i sretan. :)) Najdragocjenije su mi obitelj i odanost. Volim iskreno i predano. Ponekad mogu biti neorganizirana i dolaziti u smiješne situacije. Zato se u životu uvijek imam čega sjetiti i čemu se nasmijati. :))

Radmila traži:
Trebam muškarca, koji zna što želi od svog života i trudi se postići taj cilj, koji je spreman preuzeti odgovornost za svoju ženu i obitelj. Moj bi čovjek trebao biti karizmatičan, duhovit, sa smislom za humor, kako bih se mogla osjećati zaštićeno, željeno i voljeno od njega. Uvijek ću ga slušati, poslušati i ponekad biti hirovita, samo malo. :))

Ukoliko zelite mozete me dodati na facebook ispod:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. GoranIliev

    1. rujna 2021. at 5:20

    Usamjen 54 godisnjak.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?