Interesi:
Moj hobi je fotografija i to mi je promijenilo život. Jako mi se sviđa što neke trenutke mogu učiniti vječnima zahvaljujući fotografiji. Sviđa mi se što mogu naglasiti lijepe crte lica ili tijela pod pravim kutom. Fotografija je nešto o čemu mogu pričati zauvijek.Jako volim prirodu, kampiranje i planinarenje, to me jako inspirira. Četiri puta tjedno idem u teretanu jer volim održavati svoje tijelo u odličnoj formi. Volim pjevati i plesati.

Samoopis:
Ja sam žena s kojom je lako i zanimljivo živjeti svaki dan života. Ja sam žena koja je spremna na mnogo zarad svoje ljubavi. Hrabar sam, jer sam se jednom odlučio preseliti i jako sam sretan zbog toga. Volim uživati ​​u svakoj sekundi svog života. Volim se probuditi u zoru i osjetiti dinamiku vitalnosti. Veliko mi je zadovoljstvo brinuti se za sebe i svoje najmilije.Moj životni moto je razvoj. Sve više volim otkrivati ​​ovaj život, stalno ga gledam razrogačenih očiju kao malo dijete. Jako volim svoj posao, ali voljela bih zasnovati obitelj i to staviti na prvo mjesto.

Radojka traži:
Moj muškarac treba voditi aktivan život, to mi je važno. Tako da mi u svakom trenutku može reći “Nastja, spremi se, idemo”, a ja neću ni pitati gdje idemo, samo ću odjuriti znajući da nas čeka nešto prekrasno. U našoj vezi treba biti brige, ljubavi i romantike. Vrlo sam romantična i trebam osjećati da sam voljena.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Drasko Vujicic

    17. veljače 2024. at 14:20

    Javi se cekam te iskren momak 0038766855229

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?