Interesi
Jako volim provoditi vrijeme na otvorenom. Uvijek me oduševi. Također volim slušati glazbu i plesati, baviti se jogom, au slobodno vrijeme pišem pjesme, uglavnom romantične pjesme o vječnoj ljubavi. Sada sam odlučio da ću početi slikati. A za slikanje su me inspirirale Monnetove slike.

Licni Opis
Želite li pouzdanu družicu koja zna kako se zanimljivo zabaviti sa svojim muškarcem? Čestitam, našao si me, hi hi hi. Mislim da lako mogu dijeliti vaše interese. Ne bih imao ništa protiv da zajedno odemo u ribolov ili na neki sportski događaj, neće biti dosadno, jer je to vožnja. Bavim se pilatesom, volim slušati glazbu, i to puno različite glazbe, ljubitelj sam glazbe. Volim putovati, to mi daje ugodne i svijetle emocije. Više volim dijeliti interese svog muškarca nego provoditi vrijeme u kupovini, želim biti na istoj valnoj duljini s njim kako bismo se osjećali što ugodnije. Moj život je pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je muškarac kojeg volim kraj sebe, hmm, možda si to ti, možda je sada naše vrijeme! Djelujmo zajedno i pronađimo svoju sreću!

Tražim
Ljubav je igra koju dvoje mogu igrati i oboje moraju pobijediti. Važno je da vjerujemo jedno drugom na bazi pažnje i brige i da osjećamo međusobnu podršku, a ne da šutimo o tome što nam se sviđa i ne sviđa. Izrazite želje, razgovarajte o onome što nam je na umu i slušajte kada nam partner priča o tome. Ovo je vrsta odnosa kakvu želim do mile volje. Ali također se želim smijati sa svojim muškarcem. Humor je uvijek zabavan! Ako ste zainteresirani za mene, nastavit ćemo osobni razgovor i ja ću vam se više otvoriti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Milorad

    22. listopada 2023. at 8:59

    Hoću kontakt i razgovor sa tobom, jednostavno spoj…

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?