LIK
Nisam pjesnik, nisam ljepotica i nisam najpametnija žena na svijetu. Ja sam jednostavna žena koja želi pravu sreću. Što tražim? Tražim srodnu dušu, tražim brižnog, nježnog, predanog i strastvenog muškarca. Tražim li previše? Ako ne, zašto je tako teško naći nekoga lijepog u stvarnom životu, u zemlji u kojoj živim? Ne želim biti usamljen ai zato sam odlučila doći na ovu web stranicu i sagledati stvari šire.

INTERESI
Moj hobi je možda neobičan kao za djevojku, ali volim automobile i sve što se tiče auta. Volim velike brzine i utrke, radim u salonu koji prodaje automobile i znati svaki detalj o onima koje prodajem je nešto na što sam ponosan. U slobodno vrijeme volim slikati prirodu a posebno nebo… Jedva čekam da vam pokažem 🙂

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne treba mi superman, samo netko tko se sjeća kako biti romantičan čovjek, koji nije zaboravio sve bajke iz djetinjstva i vjeruje da se život uvijek može promijeniti na bolje. Ako je samo želja dovoljno jaka. Znam da postoji pravi čovjek, koji sada čita tamo riječi. Znam da ćeš me pronaći!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Steša

    22. ožujka 2022. at 15:13

    Pozdrav za Renatu, želim da se javite.

  2. Dragan

    27. lipnja 2022. at 14:54

    Zdravo, ja sam Dragan
    Nadam se da ćemo nastaviti sa pisanjem
    Moj broj Viber +436677737529

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?