Interesi:
Moj posao je moj hobi – volim trenirati egzuticni ples. Uživam i u aktivnim hobijima – sportu i putovanjima.Volim plesati i čitati, ali ne volim bučne zabave. Volim kuhati i jako sam dobra u tome. Želite li kušati nešto iz naše nacionalne kuhinje? Uživam i u putovanjima. Ali radije to radim u dobrom društvu.

Samoopis:
Izvanredne sam i kreativne osobnosti, ljubazna sam i iskrena. Obožavam djecu! Volim putovanja i sport. Trudim se uživati ​​u svakom danu života. U slobodno vrijeme učim jezike. Ove godine završavam Sveučilište za tjelesni odgoj i sport. Moj posao, moj život je ples.

Ruzica traži:
Tražim muškarca dob puno jake, pametne, ljubazne, odgovorne. Moj bi čovjek trebao biti voljan izgraditi obitelj.To je moje prvo iskustvo korištenja takve usluge. Veze shvaćam vrlo ozbiljno i nadam se da ću ovdje upoznati ozbiljnog muškarca. Emotivni i fizički kontakt vrlo su mi važni. Zbog toga želim naučiti puno o svom budućem partneru. Ali sigurna sam da bi mi samo ljubazna, iskrena i brižna osoba mogla postati životnim partnerom.

UKOLIKO ZELITE MOZETE MI SE JAVII NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Zeljko

    25. prosinca 2020. at 16:59

    Javi mi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?