LIK
Ispovijedam živ pogled na svijet i svaki dan nastojim naučiti nešto novo. Veliko mi je zadovoljstvo komunicirati s ljudima. I prijatelji i stranci. Imam vrlo zanimljiv posao pa mi se često obraćaju s vrlo osobnim pitanjima. Navikao sam, haha. Volim posjećivati ​​različite događaje. Nikada ne znam kako će završiti moj dan, gledajući smiješnu emisiju uz paket sladoleda ili masovnu mafijašku igru ​​u klubu.

INTERESI
Zanima me sve vezano uz samorazvoj i stjecanje novih znanja. Tečajevi kuhanja, seminar samorazvoja, predavanje poznate osobe. Uvijek ću se rado pridružiti. Imam mnogo poznanika i prijatelja, i uvijek sam otvorena za neočekivana putovanja, kostimirane haljine ili jednostavno okupljanja na lijepom mjestu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Aktivan čovjek, zanimljiv sugovornik, to je ono što vidim pored sebe. Mnoge djevojke iz nekog razloga jako vole muškarce koji su hladni prema svima osim prema njima, ali vjerujem da je to u startu put ka ničemu. Uostalom, ako je muškarac drzak prema drugim ljudima, to znači da će, kad prođe razdoblje slatkih buketa i postanemo bliski ljudi, biti grub i prema meni, tako da uvijek pazim kako se muškarac ponaša ne samo prema meni nego također i s drugima a posebno svojim voljenima. Ako je moj muškarac ljubazan prema drugim ženama i ponaša se džentlmenski (isključujući flert, naravno), bit ću sretna i ponosna na njega, a neću se ponašati ljubomorno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?