interesi:
Volim duge romantične šetnje. Kad odem na bazen, osjećam se kao zlatna ribica u vodi. I mislim da je plivanje dobar način za opuštanje nakon radnog dana. Volim kuhati naša tradicionalna jela, također volim životinje i prirodu. Imate li kućne ljubimce?

Self-Opis:
Ja sam vrlo senzualna žena koja ima romantičnu dušu i strasnu prirodu. Volim pokazati svu svoju ženstvenost i izraziti svoje osjećaje. Vrlo sam energična i pozitivna, nježna i srdačna. Uvijek pokušavam razumjeti sve potrebe svog partnera. Kao i svaka nevjesta, došla sam ovdje da nađem svog budućeg muža u inozemstvu, nadam se da ću uskoro imati priliku stvoriti obitelj i preseliti se. Srce mi je slobodno i spreman sam se zaljubiti u nekoga posebnog! A ti?

Sara traži:
Nadam se da ću pored sebe vidjeti snažnog muškarca s velikim i dragim srcem. Trebam nekoga tko preferira jednostavan život i jednostavne radosti. Naša moguća razlika u godinama nije bitna za mene. Trebam muškarca koji je spreman podijeliti svoje snove i ciljeve sa mnom. Moj idealan partner je otvoren, pristojan, romantičan, iskren, aktivan i iskren. Zna što želi, spreman je dati puno ljubavi i strasti i dobiti isto zauzvrat! Ako ste ljubazni, simpatični i veseli – čekam vaše pismo!

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


3 comments:

 1. Škorpija

  23. rujna 2020. at 7:31

  Pozdrav za Saru!
  Uh, baš tražim tu zlatnu ribicu da zaplivamo zajedno pa kud nas voda odnese, plivanje mi je opsesija a voda u prirodi moj dom! viber +38765600474.

 2. Škorpija

  23. rujna 2020. at 11:07

  evo viber 387065600474, javi se!

 3. Anonimno

  31. siječnja 2021. at 12:49

  Javisr selma

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

× Kako vam mogu pomoći?