SAVJETI ZA UPOZNAVANJE

SAVJETI ZA UPOZNAVANJE MUŠKARCIMA

Upoznavanje može biti zastrašujuća perspektiva, posebno za muškarce. Ako ste samohrani čovjek koji traži nekoga posebnog, nemojte se odlagati: pomoću ovih jednostavnih savjeta u kratkom ćete trenutku naći ljubav

Modern datiranje je mnogo manje utemeljeno na pravilima nego što je to bilo nekada. Prije pedeset godina očekivalo se da će čovjek napraviti prvi korak, podići račun i općenito biti na vozačkom sjedalu. Danas su pravila druženja za muškarce daleko opuštenija – ali to ne znači da muškarci i dalje ne osjećaju pritisak.

Dečki su uobičajeni da se bore s koketiranjem, druženjima i vezama – dijelom zato što im je teško zatražiti savjet i otvoreno razgovarati o tim stvarima s prijateljima.

Ako još trebate pronaći svog posebnog, pročitajte ovaj popis omiljenih savjeta za iupoznavanje muškarcima bez gluposti.

1. Izađite  vani
Susret s nekim posebnim postaje gotovo nemoguć ako se ne smjestite vani.

Možda vam je u prošlosti bilo slomljeno srce ili se borite sa sramežljivošću – bez obzira na razlog za oklijevanje, važno je napasti živce i obvezati se upoznavati nove ljude.

U svojoj prirodi, druženje je pomalo nervozno i ​​rizično. Zahtijeva da budete ranjivi i otvoreni za nova iskustva. Ali pokušajte je prigrliti, umjesto da trčite kilometar od svega toga.

2. Upoznajte ljude na mreži i u stvarnom životu
Ako ste iz starije generacije, vjerojatno ste skloniji osobno upoznavati ljude, umjesto da se zalazite u nepoznati svijet aplikacija za sastanke. Ali ako ste mlađi, pomisao na uspostavljanje osobnog razgovora sa strancem mogla bi biti potpuno zastrašujuća.

Zapravo, najbolji način da se sretnete s nekim je isprobati kombinaciju. Prijavite se na neke internetske servise za upoznavanje i istovremeno se potrudite biti druželjubivi i upoznavati ljude u stvarnom životu. Ako razgovor sa strancima u baru nije vaša stvar, pokušajte se baviti novom aktivnošću, poput vježbanja ili knjižnog kluba.

3. Na prvom sastanku ostavite dobar dojam
Možda se čini očitim, ali u početnom su datumu prvi dojmovi presudni. Prvi i najlakši korak stvaranja dobrog dojma jest izgledati najbolje; pa prije nego što krenete van, odvojite malo vremena usavršavajući svoj izgled.

Tuširajte se, provedite malo vremena na kosi i pobrinite se da nosite nešto čisto (a po mogućnosti svježe glačano). Ne postoje posebna pravila kada je riječ o odijelima prvog datuma, ali teško je pogriješiti sa svježom bijelom košuljom, tamnim džemperima i pametnim trapericama ili hlačama. Treneri su u redu ako su prilično svježi.

Osim vašeg izgleda, dobar dojam ostavljate opuštenom, samouvjerenom i prijateljskom. Povjerenje nije uvijek lako prikupiti – pa ako se mučite, lažirajte dok ne stignete!

4. Postavljajte puno pitanja
Omiljeni savjet za prvo upoznavanje muškaraca je postavljanje puno pitanja. Ovo je posebno dobar savjet ako se borite sa sramežljivošću.

Sjetite se samo da ne prekradete previše prerano – održavajte razgovor laganim i lakim fokusiranjem na posao, hobije i planove putovanja. Ako pokrenu dublje teme, tada sjajno – ali rano u vašoj vezi, zasjenjivanje ili previše zabrinutost u nečijem privatnom životu može biti prekretnica i izgleda previše nametljivo.

Što je još važnije, obavezno slušajte odgovore svog datuma i postavljajte mnoga dodatna pitanja. Zapamtite značajne detalje (na primjer, ime njihovog psa ili njihove omiljene hrane) i spomenite ih kasnije da biste pokazali da vas zanimaju.

I na kraju, pobrinite se da razgovarate i otvorite se i za sebe. Ne želite da napuste dejt, ne znajući ni jednu stvar o vama.

Ukoliko mi se želite javiti možete mi ostaviti svoj viber broj u komentarima na ovom sajtu ili
kreirati profil na sajtu https://ljubavnispoj.com/

i javiti mi se tamo

Pogledajte i ostale ljubavne oglase na:https://vestiointernetupoznavanju.info/category/licni-kontakti/

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?