Interesi
Volim putovati i već sam posjetila mnoge gradove i mjesta moje lijepe zemlje. Od djetinjstva me mama učila vezeti i sada mi je to glavni hobi i stvarno uživam u tome. Također, postajem volonter. Ovih dana to je postalo glavni dio mog života.Kupnja udobnih stvari za dom moj je pravi interes. Ne mogu proći pored nečeg lijepog za dom. Uvijek priđite bliže provjeriti i možda ga kupiti. Pazim na čistoću onako kako volim kada je moj dom ugodan i uredan. Volim čitati filozofske knjige, crtati. Obožavam jogu i fitness.

Licni Opis
Budite sigurni da nakon razgovora sa mnom i boljeg me upoznavanja nećete htjeti otići zbog nekog drugog jer nikada niste upoznali tako iskrenu i finu ženu kao što sam ja. 🙂 Vjerojatno, zvučim bahato? Ok, onda provjerimo!Ja sam ljubazna, fina i draga. Smatram se brižnom ženom i stvarno poštenom osobom. Poštujem iskreno kod ljudi. Volim doma paziti na biljke, to me stvarno opušta. Imam mnogo biljaka kod kuće.

Tražim
Željela bih upoznati pouzdanog i snažnog muškarca, ljubaznog i otvorenog. Koji je spreman za ozbiljne veze i koji je spreman brinuti se za svoju ženu. Moje srce je još uvijek sposobno i voljno za strastvenu, bezuvjetnu i pravu ljubav. Željan sam svojoj posebnoj osobi dati sve što imam u sebi – nježnost, radost i privrženost. Vjerujem u naš susret i u našu sretnu sudbinu. Ja sam ta koja živi svoj život skladno i s pozitivnim pogledom. Naći ćeš me kao divlju Amazonku i najodanijeg i najnježnijeg ljubavnika. Sviđa li vam se kombinacija? 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Komentari


One comment:

  1. Dzenan

    9. svibnja 2023. at 18:23

    Hi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?