Interesi
Do 2022. nisam mislio da toliko volim pomagati ljudima u nevolji. Kad je počeo rat, dosta sam volontirao i nisam to očekivao od sebe. Također volim fotografiju i radim kao model veličine X za trgovine) Fotografija je još jedna moja strast! Usput, sviđaju li ti se moje fotografije?

Licni Opis
Gdje god bili, drago mi je da ste došli u moj život! Dobrodošli! Ovdje sam kao i svi mi da tražim ljubav. Ali imam vrlo zanimljivu osobinu svog karaktera – jako cijenim sve što imam u životu. I to je veliki dar od života. Imam otvoreno srce da ga ispunim ljubavlju i nježnošću. Aktivan sam, sportski i znam dobro kuhati.) Mogu vam reći nešto više o sebi ako ste zainteresirani i pišite mi.

Tražim
Tražim odgovornog, brižnog i ljubaznog muškarca. Ali mislim da će sve to doći kada budemo imali međusobnu ljubav. Dakle, tražim uzajamnu ljubav) Tužan sam što moram priznati da su događaji u Ukrajini odnijeli živote mnogih muškaraca, zbog čega će svakoj ukrajinskoj dami biti teško pronaći srodnu dušu u našoj rodnoj zemlji. Zato sam se pridružio stranici za upoznavanje i tražim muškarca ovdje. Koji su razlozi koji su vas doveli ovdje na stranicu?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?