SEMIHA(38)”ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE MI SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Jedna sam od onih dama koje vole čitati. Ja sam strastveni čitatelj. Nećete me pronaći na zabavama, ali iza knjige – da. Volim knjige potpuno različitih žanrova i pisaca. Kuhanje je moj život. Mogao bih biti kuhar da to želim. Volim sama spremati i miješati svoja jela. Bit će mi dvostruko drago kuhati za svog ljupkog muškarca!

Sam opis:
Ja sam odana i nježna osoba, uvijek nastojim pronaći samo pozitivne strane u ljudima, nitko nije idealan i to moramo prihvatiti. Mogu biti drugačiji. Lagana sam, ljubazna, brižna, ali mogu biti i romantična, tajanstvena i strastvena. Volim svaki dan naučiti nešto novo za sebe. Ako steknem znanje – znači da dan nije bio uzaludan. Cijenim svaku minutu svog života. Vjerujem u dobar odnos prema svijetu i svemu oko sebe. Nikada ne propustite i poreći – ovo je moj moto. No, unatoč činjenici da pokušavam okupirati svaku minutu svog života, nedostaje mi voljena osoba koja će me zagrliti i zagrijati. Ne vjerujem u nikakve točne kriterije osobe, želim biti samo sretna. Nadam se da ćemo se ovdje sresti i nastaviti našu komunikaciju u stvarnom životu.

Semiha traži:
Svrhovite, ljubazne i nježne karakteristike su mog ideala. Ako mislite da imamo mnogo toga zajedničkog, pišite mi! Možda sam ja ta koju ste tražili?

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA POFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  LARA JE USAMLJENA I ZELI UPOZNATI INTERESANTNOG SAGOVORNIKA

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up