Dječak je roditeljima povjerio što se zbiva kada su ga pritisnuli zbog sve slabijih ocjena.Stephanie Peterson, 26-godišnja srednjoškolska profesorica iz New Smyrnije na Floridi, uhićena je u srijedu pod sumnjom da je zavela dvanaest godina mlađeg dječaka.

Peterson se tako pridružila upravo nevjerojatnom nizu kolegica diljem SAD-a, koje su pod manje ili više istim okolnostima završile iza rešeteka.Profesorica je s učenikom osmog razreda započela vezu u studenome, međutim istina je isplivala na vidjelo nedavno kada je dječak povjerio roditeljima što je uzrok sve lošijim ocjenama u školi.

Sudbina Peterson je potom prepuštena istražiteljima, koji su otkrili da je dječaka obasipala svojim golišavim fotografijama, odnosno da je po njega dolazila u kasnim noćnim satima kako bi mogli biti nasamo.

Kako je to uopće promaknulo roditeljima, nije poznato, ali je u međuvremenu otkriveno i to da mu je kupovala alkohol i da mu je branila da ikome spominje njihovu vezu.

Peterson je smještena u okružni zatvor Volusia iz kojeg može izaći ukoliko netko plati jamčevinu od 25 tisuća dolara. Možemo samo nagađati hoće li joj netko izaći u susret, ali slutimo da se njezin suprug, vatrogasac za kojeg se udala 2015. godine, neće gurati u prve redove.

Ponovit ćemo, proteklih su godina slične priče svako malo punile novinske stupce, a urednici portala Ranker su otišli toliko daleko da su svojim čitateljima ponudili izbor za “Miss uhićene profesorice”.

U izbor je uvršteno preko pedeset žena koje su zatvorene zbog intimnih odnosa s učenicima, a valja podsjetiti da im se početkom veljače pridružila još jedna atraktivna kolegica, Tayler Boncal.

Izvor:folder.dnevnik.hr

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?