Interesi:
Zasigurno obožavam glazbu, različite vrste filmova, knjiga. Aktivna sam i energična osoba, zato volim i teretanu, plivanje, tenis, čamce, skijanje, bilijar itd. I naravno, obožavam pjevati i plesati … Znam neke cool poteze, stvarno ? i ne brinite se, ne pjevam pod tušem. 😉

Samoopis:
Lagana sam, pozitivna, ne dramatična djevojka, zanovijetanje se također ne odnosi na mene. Mlad sam i energičan, ali dovoljno zreo da osnujem vlastitu obitelj i budem odan i odan tom svom jedinom čovjeku. Vrlo sam kreativna i romantična osoba, intelektualna sam, vedra i strastvena žena, znam izgledati privlačno i seksi. Nikad mi nije dosadno jer uvijek mogu pronaći što da radim i mogu uživati ​​čak i u jednostavnim stvarima.

Slavojka traži:
Trebam jednostavnog, lijepog, poštenog muškarca koji će me voljeti svim srcem, cijeniti moje misli i mišljenja. Želim osjetiti toplinu njegovih usana koja nadahnjuje moju strast, želim se duboko zaljubiti u njega, iznova i iznova, svaki dan koji prolazi. Moram osjetiti da je on moj muškarac, a ja sam samo njegova žena i da imamo tu jedinstvenu snažnu vezu. Želim mu pružiti svu moju toplinu i brigu, strast, njegovati ga svom ljubavlju. Želim se osjećati samopouzdano i samo sretno u njegovoj blizini … ono nešto što se ne može ni opisati!

UKOLIKO ŽELITE MOŽETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Slavojka

    15. rujna 2021. at 10:48

    Cao OK si. Javi se na Viber.+381604519630 Miki

  2. Slavojka

    15. rujna 2021. at 11:02

    cao.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?