UPOZNAVANJE MODRIČA

Interesi
Dakle, upoznao si onu ženu koja baš i ne voli kuhati… ali ako kuha, jako je ukusno. 🙂 U svakom slučaju, spremna sam sve češće kuhati za svog voljenog muškarca! Dosada i monotonija nisu za mene, volim doživjeti nove emocije i dojmove – baviti se sportom, putovati i čitati. Jedino područje u mom životu gdje sam vrlo predvidljiva i uvijek slijedim svoje principe i stavove su odnosi. Monogamna sam i vjerujem u vjernost i srodstvo duša. A ja sam ovdje da pronađem istu osobu!

Samoopis
Pametan sam, umjetnički, nestandardan i originalan u rješavanju životnih situacija. Moja obitelj i prijatelji kažu da sam ja utjelovljenje snage i samopouzdanja, svjetovne mudrosti, prirodnog šarma i ljepote. Uvijek težim sigurnosti u odnosima s voljenima i prijateljima. Istovremeno sam nježan, velikodušan, zabavan – volim ljude opustiti.

Tražim
Tražim upravo takav odnos, u kojem nam nikada neće biti dosadno jedno drugome, sve pozitivne osobine naše prirode će se udvostručiti kada smo zajedno, međusobno razumijevanje i podrška bit će naša glavna načela. Nadam se da ću biti s čovjekom, koji ima razumijevanja, ljubavi i podrške, koji ima interese u životu i spreman ih je podijeliti sa mnom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?