SOFIJA(33)”OSTAVLJENA SAM I USAMLJENA,JAVITE MI SE DA POBIJEDIMO SAMOĆU” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Život je stvoren da u njemu uživam, pa se trudim to raditi punim plućima. Iako je moja profesija prilično ozbiljna, bavim se aktivnim životnim stilom. U slobodno vrijeme uvijek pokušavam naći minutu za sport i ples. Od vrlo ranih godina moji su se roditelji kultivirali u mojoj ljubavi prema umjetnosti i pjevanju. Bavim se jednostavnim uživanjima – šetnjom parkom, putovanjima i fotografiranjem.

Samoopis:
Moja osobnost je poput dvije strane medalje. S jedne strane sam anđeo, s druge sam zavodljivi vampir. Ali bez brige, biram prave životne trenutke kako bih iskoristio ove dvije moje strane!))) Mogu biti pun ljubavi, motivirajući i podržavajući, uvijek ću pružiti ruku pomoći svojoj obitelji i prijateljima. Žena sam, atraktivna i pametna, jer veliku pažnju posvećujem samoobrazovanju i razvoju. Uživam osjećati mir u sebi, ali istodobno je dom i učiniti ga ugodnim jedna od stvari u kojima uživam raditi.

Sofija traži:
Važno mi je biti s muškarcem koji ima određene ciljeve i voli ih postići. Moja buduća voljena definitivno mora biti jaka, jer kad je žena moralno i fizički jača od svog muškarca – tom je spoju suđeno da propadne. Želim biti slaba djevojka u zagrljaju svog snažnog muškarca, onog, koji će me uvijek biti spreman zagrliti i zaštititi. Nadam se da ću biti s nekim, tko ima um širokog opsega, tko je znatiželjan i gladan života punog sreće i ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  AMELA(36)"TRAŽIM RAZGOVOR I UPOZNAVANJE JAVITE MI SE NA FACEBOOK"

One comment:

  1. JOSIP NINKOVIĆ

    22. prosinca 2020. at 17:58

    želim da se upoznamo, Josip iz Hrvatske.. javi se ako si za poznanstvo.?

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up