Interesi:
Volim kondiciju i plivanje. Volim provoditi vrijeme sa svojim prijateljima i biti na različitim mjestima. Volim puno putovati i sanjam da budem u mnogim zemljama. Volim kuhati i jako sam dobar u tome.)) Volim provoditi vrijeme na otvorenom i puno volim prirodu. Imam vrt i volim tamo raditi i uzgajati cvijeće. Aktivna sam osoba i volim isprobavati nove stvari u životu.

Samoopis:
Ljubazna sam i otvorena osoba, imam dobar smisao za humor i volim se puno smijati i ne volim dosadne ljude. Ponekad sam nestrpljiva i volim dobiti sve i to odjednom. Strastven sam u mnogim stvarima. Volim pokazivati ​​svoju ljubav i brigu svojim bliskim ljudima. Brižna sam i ne mogu ljude ostaviti u nevolji.

Valentina traži:
Tražim muškarca koji ima dobro srce i koji je velikodušan, koji također ima snažnu volju i čije su riječi u potpunosti odgovaraju njegovom djelovanju. Želim da bude iskren i iskren. Tražim posebnog muškarca, kojem ću pružiti svu svoju ljubav i brigu. Voljela bih biti s odgovornim čovjekom, ali također sam vesela i želim se zabavljati s njim i dijeliti mnoge aktivnosti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA FACEBOOK:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Anonimno

    12. siječnja 2021. at 19:59

    hi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?