Interesi
Volim kuhati, imamo nekoliko posebnih obiteljskih jela! Volim biti lijepa, pa su moji hobiji nekako povezani s time da izgledam još bolje! Obožavam ići u teretanu, plesati, kozmetičke zahvate i skupljati donje rublje! Kao prava dama volim primati cvijeće i nositi brežuljke!Moj hobi je prerastao u nešto više. Kao dijete voljela sam šivati ​​odjeću za svoje lutke, nakon čega sam otišla učiti za modnu dizajnericu, a zatim sam radila s raznim dizajnerima. Sada volim kreirati korzete za žene koji otkrivaju ljepotu ženskog tijela i ističu ženstvenost. Volim se baviti sportom i paziti na prehranu.

Licni Opis
Ja sam zanimljiva mlada dama atraktivnih oblika i velikog srca! Nisam obična žena, sa svakim mogu naći temu za razgovor. Za mene je zanimljivo saznati nešto novo u sebi i drugim ljudima, u svijetu. Ali za sada, veliki san mog života je izgradnja vlastite obitelji. Što drugo mogu reći? Volim gledati komedije, a ponekad i strašne filmove, pa mi treba muškarac koji će me držati za ruku kada se uplašim!Ja sam žena koja voli ovaj život, uvijek uživam u malim stvarima. Ja sam žena koja ima vrijednosti. Želim upoznati pouzdanog muškarca s kojim mogu podijeliti sve svijetle trenutke svog života. Znam izraziti svoje osjećaje, ne bojim se svoje nježnosti, strasti i ljubavi koja je u meni. Vjerujem da ovaj svijet mogu učiniti malo ljubaznijim.

Tražim
Muškarac koji će htjeti podijeliti svoj život sa mnom, koji će me shvaćati ozbiljno, koji će me voljeti kao osobu, a ne samo moje tijelo, pomoći će mi da izgradim ozbiljnu vezu s povjerenjem, poštovanjem i iskrenošću. Za mene je to važno – jer se ne mogu zamisliti u vezama bez povjerenja. Dakle povjerenje je na prvom mjestu, nego ljubav, strast i ugoda u zajedničkom životu i puni osjećaji u privatnom životu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?