Interesi:
Volim sport, a najdraži su mi skijanje i fitnes. Volim putovati na omiljena mjesta i kuhati svoja omiljena jela. Ali najvažnija stvar koju volim je čitanje. Puno čitam i učim. Također uživam gledati dobre filmove, slušati dobru glazbu, provoditi vrijeme na selu, ići i igrati se. Vodim zdrav stil života i ozbiljno me zanima astrologija.

Samoopis:
Ne volim hvalisanje, ali moram vam reći neke važne riječi o sebi. Vrlo sam ljubazan, stvarno veseo, tako zabavan, društven, prilično kreativan, znatiželjan i optimističan, potpuno iskren i uvijek duhovit, čak i duhovit. Ne volim monoton ritam života. Uživam upoznavati nove stvari, zanimljive ljude i nevjerojatna mjesta. I mislim da sam inteligentna, tolerantna i otvorena dama. Također sam vrlo senzualna, otvorena srca i emotivna. Pokušavam ubiti negativne stvari u sebi i to me čini stvarno jačim.

SOnja traži:
Nadam se da ću upoznati pouzdanog, optimističnog, pametnog, duhovitog, punog razumijevanja, šarmantnog, iskrenog, srdačnog, nježnog, strastvenog o svom životu i ljubavi i iskrenog muškarca. Je li moguće? vjerujem da jest! Vjerujem da te ove kvalitete ne čine samo stvarnom osobom, već pravim muškarcem za mene kao što sam i ja (osmijeh).

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Drasko Vujicic

    26. veljače 2024. at 19:07

    Javi se 45 godina slobodan

  2. Viktor

    26. veljače 2024. at 20:03

    Zdravo ako hoces i ja zelim date upoznam i zelim dase dopisujemo nekim vremena da vidico koji koliko vredi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?