Interesi
Hobi mi je pomaganje sirotišta i pružanje podrške starijim osobama. Vjerujem da mi je prioritet u mom hobiju osmijeh osobe kojoj pomažem.Želim se probuditi od poljubaca i zaspati od ljubavne iscrpljenosti sa svojim voljenim muškarcem. Ali da biste to postigli, morate proći kroz mnoge poteškoće. Ali toga se ne bojim, jer sam siguran da dugi kilometri nisu prepreka za veliku ljubav! Ja sam pametna, lijepa, vrlo ljubazna, iskrena žena. Moj izgled nije moj najveći ponos. Pišite mi i saznat ćete koliko je lijep moj unutarnji svijet! Spreman sam na sve novo. I JA SANJAM PUNO PUTOVATI! Hoćeš li biti moj partner? Dakle, želiš li da budem tvoja Ukrajinka? hehe

Samoopis
Ja sam nježan i samouvjeren karakter, nisam brze ćudi. Mogu sebe opisati kao ženu koja je u stanju dati svu svoju ljubav i osjećaje jednoj osobi koja to toliko zaslužuje. Zaista vjerujem da će moj budući muškarac zaslužiti svu moju ljubav.Ne postoje savršeni ljudi, ali postoje savršene kombinacije. Tražim muškarca koji bi bio savršen za mene! Ni više, ni manje Wink
Mudar, iskusan, pristojan, brižan i pažljiv. Nemam velikih zahtjeva ni očekivanja. SAMO MI POKAŽI PRAVU!
Tko zna, možda nam je sudbina već pripremila zanimljivo putovanje? Hoćemo li zajedno napustiti ovu stranicu za upoznavanje?

Tražim
Vidim pored sebe osobu koja može prihvatiti sve moje strane i koja će biti spremna isprobati nešto novo i intrigantno. Planiram dati onoliko emocija i svojih osjećaja koliko će mi moj muškarac biti spreman dati zauzvrat. Romantičan, samouvjeren i također iskren – ovo je muškarac kojeg tražim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Branimir

    10. rujna 2023. at 15:58

    Cao, zovem se Branimir i ovim putm trazim osobu kao i ti. Ja sam iz Sela kod Bijeljine ali zivim u Berlinu. Tamo sam se rodio i odrastao. Ako zelis da me upoznas javi se.
    Pozdrav Branimir

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?