LIK
O sebi ukratko mogu reći da sam vesela, ljubazna, simpatična mlada djevojka iz Ukrajine. Prijatelji mi uvijek govore da imam dobar smisao za humor. Svoj život i život ljudi oko sebe uvijek ispunim osmijehom i pozitivom. Slobodno vrijeme volim provoditi na otvorenom s prijateljima, posebno u kasno proljeće i ranu jesen, kada je vrijeme prilično ugodno. Ljeti volim provoditi vrijeme na plaži ili uz bazen. Malo me zanima crtanje i fotomodeling. Kad slikam, duša mi pjeva. Fotomodeling mi pomaže da se otvorim i daje mi samopouzdanje. Volim djecu pa sam još od školskih dana sanjala o radu s djecom, pomažući im da odrastu kao sretne i samopouzdane osobe. Sada se moj san polako počeo ostvarivati, radim kao dječji psiholog i jako volim svoj posao.

INTERESI
Ja sam moderna mlada djevojka. I naravno u naše vrijeme treba se razvijati, puniti pozitivnom energijom, razvijati se duhovno i fizički. Trudim se učiniti svoj život raznolikim i zanimljivim. Što mi pomaže da se opustim i osjetim kako inspiracija dolazi i pozitivna energija struji mojim tijelom? Ovo je crtanje. Jako volim crtati i prenositi na platno, svoje misli, osjećaje i emocije. Volim i fotomodeling koji mi omogućuje da sebe promatram izvana i osjećam više samopouzdanja.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Volim muškarce koji imaju životno iskustvo i znaju što žele od života. Želim da moj muškarac bude mudar i zanimljiv u komunikaciji. Tražim muškarca koji točno zna što želi od žene. Vjerujem da muškarac treba pokušati zadržati ženu koja mu je srcu draga. Želim da moj muškarac bude siguran u našu vezu, a naša ljubav bi nas oboje inspirirala. Želim pored sebe vidjeti čovjeka koji je siguran u svoj život i koji je ponosan na njega, čovjeka koji može pronaći izlaz iz svake situacije u životu. Kad nađem takvu osobu, možemo osvojiti cijeli svijet. A sigurno se radi o osobi čije riječi nisu

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?