interesi:
Volim kuhati, imamo nekoliko posebnih obiteljskih jela! Volim biti lijepa, pa su moji hobiji nekako povezani s tim da izgledam još bolje! Obožavam ići u teretanu, plesati, raditi kozmetičke zahvate i skupljati donje rublje! Kao prava dama, volim primati cvijeće i nositi brdašce!

Samoopis:
Ja sam zanimljiva mlada dama atraktivnih oblika i velikog srca! Nisam samo obična žena, mogu pronaći temu za razgovor s bilo kojim ljudima. Meni je zanimljivo saznati nešto novo u sebi i drugim ljudima, u svijetu. Ali za sada je moj veliki životni san izgraditi vlastitu obitelj. Što još mogu reći? Volim gledati komedije, a ponekad i strašne filmove, pa mi treba muškarac koji će me držati za ruku kad se bojim!

Stelaa traži:
Muškarac koji će htjeti podijeliti svoj život sa mnom, koji će me shvaćati ozbiljno, koji će me voljeti kao osobu i ne samo moje tijelo, pomoći će mi da izgradim ozbiljan odnos s povjerenjem, poštovanjem i iskrenošću. Za mene je važno – jer se ne mogu zamisliti u odnosima bez povjerenja. Dakle, povjerenje je broj jedan, nego ljubav, strast i udobnost zajedničkog života i pune emocije u privatnom životu!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Engin

    28. studenoga 2021. at 11:55

    Javi te se ako je moguce i sta ro za ozbiljno i pravo druzenje

  2. Beny

    30. studenoga 2021. at 3:49

    pozzz

  3. Rade

    3. prosinca 2021. at 20:51

    Cao .javi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?