Interesi:
Za mene ne postoji loše vrijeme. Uvijek imam slušalice s omiljenom glazbom ili knjigom. Volim svoje orhideje – to je moja estetska strast. Također dobro plešem i idem u kazalište. Uvijek ću reći da fascinantnom filmu i pripremi ukusnih zalogaja za svoje goste.

Samoopis:
Nisam anđeo, ali puno radim na sebi, jer da bih mogla stvoriti prekrasan odnos, shvaćam da se prvo moram izboriti sa svim svojim unutarnjim nedostacima. Najbolji način da naučiš nešto o sebi je da pitaš ljude oko sebe što misle … Dakle, kada pitaš ljude oko mene, znaš da sam ja zgodna mlada dama koja se ne boji izraziti sebe, eksperimentirati, napraviti greške i učim ne samo na greškama drugih nego i na svojim. Vrlo sam društven i moji prijatelji kažu da sam zabavan, sa mnom im nije dosadno i uvijek mogu računati na mene, što god se dogodilo.

Stela traži:
Prije svega, tražim ljubaznog muškarca, ljubaznost je izvor pristojnosti i iskrenosti. Također, želim da bude pametan i inteligentan čovjek širokih pogleda. Ali u isto vrijeme, bilo bi lijepo da je ležeran i prizeman. Po meni je komunikacija jako bitna za ozbiljnu vezu. Zato želim da bude iskren i pošten. Bilo bi sjajno ako postoje neki zajednički hobiji ili interesi, jer bismo mogli provoditi puno vremena zajedno komunicirajući i učiti što više jedni o drugima. Ali to ne znači da bismo trebali provoditi 24 sata dnevno zauzeti istim aktivnostima. Ne želim potiskivati ​​osobnost u svom partneru i ne želim da on to čini.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?