Stručnjak tvrdi: Postavite partneru ovo PITANJE u toku odnosa i pružićete mu ZADOVOLJSTVO koje će pamtiti
Željno će čekati da vas ponovo vidi, svaki put kada se rastanete. Za to, međutim, ponekad nisu potrebni posebni performansi, niti nekakve akrobacije u krevetu.

Prema strucnjaku, doktorki Emili Morse, jedno jednostavno pitanje u toku samog odnosa može u neverovatnoj meri da podigne ceo doživljaj na viši nivo. Ona smatra da je komunikacija ključ svakog srećnog i uspešnog odnosa, a prostim razgovorom može da se postigne mnogo toga.

Dobro pamtite te razgovore prilikom odnosa, ponavljajte ono što je vašeg partnera dovelo do ludila i videćete koliko će celokupan odnos biti bolji.

– Po mom mišljenju, najzbudljivija je stvar kada vas partner pita: Da li ti se ovo sviđa? – smatra Mors. Ove magične reči pokazuju da vam je stalo do toga da svom partneru pružite maksimalni užitak koji će pamtiti.

Ukoliko partner kaže da mu prija, sve je u redu. Sa druge strane, ako odgovor bude negativan, ne treba da očajavate. Šta više, tada ćete znati da postoji mogućnost da se vaša veza, preko vašeg intimnog odnosa – unapredi. Ne libite se da razgovarate sa partnerom o tome šta možete da promenite kako bi vam oboma bilo lepše.

Moguće je da se vašem partneru sviđa nešto što ste radili ranije, ali ga je sramota da vas pita da to radite ponovo. Velika je greška prećuitkivati želje, fantazije, pa i loša iskustva, jer oba partnera treba da imaju želju za unapređivanjem i poboljšavanjem odnosa. Isto tako, nikada ne treba da prećutite, ni vi ni partner, ako vam nešto ne prija ili vam je neugodno. intimni odnos, baš kao i veza, treba da bude prijatan i da pruži zadovoljstvo.

– Neki od nas misle da bi partner intuitivno trebalo da zna sve naše seksualne želje, ali to je retko moguće. Ovaj način “provere” tokom odnosa, i davanje do znanja našem partneru da nešto radi dobro, dovodi do većeg zadovoljstva, dublje povezanosti i bolje komunikacije u svim sferama života. To je ključ uspeha u odnosu – objasnila je doktorka Emili.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?