Interesi
Zanimljiva činjenica o meni – razlikuju se moje obrazovanje i ono što sam još odabrala raditi u životu. Po obrazovanju sam magistar prava – dakle osoba koja bi trebala biti u okvirima… ali po svojoj prirodi vrlo sam umjetnička, bistra i kreativna. Moj najveći hobi je moj posao – ja sam majstor meditacije i energije. Otkrivati ​​nove aspekte u sebi, razvijati se, duhovno se puniti – to je ono što mi daje energiju svaki dan! Sposobnost dijeljenja energije i podučavanja ljudi kako meditirati je ono što me čini sretnom i istinski uspješnom!

Self Description
Uravnotežena sam, staložena i s osmijehom koračam kroz život. Moj najveći cilj je upoznati sve aspekte sreće i naučiti druge ovoj dragocjenoj vještini. Ja sam pun ljubavi, odan i uvijek spreman pomoći. Moje srce ne poznaje mržnju – ispunjeno je samo dobrotom, ljubavlju i zanimanjem za svijet oko sebe.

Tražim
Moj muškarac je moj partner u svemu! Tražim vezu temeljenu na međusobnoj ljubavi, poštovanju i podršci jedno drugom! Razumijem da smo odrasli i već formirani ljudi! Ne želim nekoga mijenjati i ne želim da me oni “slome”! Samo nam mora biti dobro i ugodno zajedno. Moramo se nadopunjavati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Dubravka

    13. studenoga 2023. at 14:06

    Ja sam mario horvat iz vodica sam želim vezu i brak želim te upoznati

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?