Moja supruga je imala odnose utroje sa dva bivša ljubavnika, uz moje dopuštenje, ali sam besan jer je to jednom uradila bez mene. Uvek je podržavala moje želje i pozivala svoje prijateljica na ODNOSE sa nama, pa sam, kada je ona zatražila isto, pristao”, požalio se jedan Britanac.

On je poslao pismo psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

A kako bi mogao da dobije savet, u potpunosti ju je uputio u situaciju.

Naime, on i njegova supruga su se dogovorili da pozovu njena dva bivša ljubavnika, što njemu nije smetalo, jer nikada nije imala pravu vezu ni sa jednim od njih, i na kraju su se svi dobro proveli, a njegova supruga je ispunila svoju maštariju i bila je zadovoljna.

– Oni su prespavali kod nas, a sledećeg dana, kada sam se probudio, shvatio sam da sam jedini u krevetu. Tada sam čuo stenjanje iz spavaće sobe. Kada sam ušao, imali su intimni odnos, samo što ja nisam bio pozvan. Ona ne vidi šta je loše uradila i objasnila je da nije htela da me budi. Rekla je da rade samo ono što su radili noć ranije. Ako je to mogla da uradi, zapitao sam se šta je još uradila iza mojih leđa – napisao je on.

– Oni su prespavali kod nas, a sledećeg dana, kada sam se probudio, shvatio sam da sam jedini u krevetu. Tada sam čuo stenjanje iz spavaće sobe. Kada sam ušao, imali su zabavu samo što ja nisam bio pozvan. Ona ne vidi šta je loše uradila i objasnila je da nije htela da me budi. Rekla je da rade samo ono što su radili noć ranije. Ako je to mogla da uradi, zapitao sam se šta je još uradila iza mojih leđa – napisao je on.

IZVOR:24SEDAM.RS

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Boban .

    25. siječnja 2024. at 19:49

    Dobrosi prosao , moglisu tebi razvaliti bulju date zena probudila dabudes sanjima yspavacoj .Kazijoj hvala stote nije probudila .

  2. Anonimno

    26. siječnja 2024. at 13:39

    On je nenormalan a i ona .To ne bi ni zivotinje radiæe Fujj sotone jos joj tidozvolio koji nemoral

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?