Interesi:
Ja sam poljoprivrednik koji ima dovoljno sreće da mi je hobi posao. Sušim voće i od toga pravim fine organske i zdrave slatkiše. Na jednoj od mojih slika ih možete vidjeti. Prirodna sam osoba i volim provoditi vrijeme u svom vrtu. Po obiteljskoj tradiciji, dugo sam se bavio proizvodnjom suhog voća za svoju obitelj i jednom mi je sinula ideja da sve to pretočim u posao. Sada već imam svoj posao i pokušavam ga proširiti u Armeniji. Volim to što radim i to je ono što me čini sretnom. Osim toga, jako volim kuhati. Također volim gledati lijepe filmove sa svojom djecom i zabavljati se s njima. Moja djeca su moje sve i cijenim vrijeme provedeno s njima. Uživam šetati i sanjati o svojoj budućnosti.

Samoopis:
Ja sam jednostavna, marljiva, ljubazna i aktivna osoba. Motivirana sam i puna inspiracije. Uvijek si postavljam ciljeve i dajem sve od sebe da ih ostvarim. Uvijek prevladavam sve poteškoće koje mi život priređuje i gledam naprijed jer vjerujem u budućnost, vjerujem u napredak i mislim da se uvijek treba razvijati i usavršavati iz dana u dan kako bi postala jača i zadovoljnija. Iznad svega, emotivna sam, aktivna osoba i volim komunicirati s ljudima, izražavati svoje misli. Volim provoditi vrijeme s rodbinom i prijateljima. Ja sam vrlo obiteljski orijentirana osoba i obiteljske vrijednosti i tradicija imaju najveću važnost za mene. Odgovorna sam osoba puna razumijevanja i podrške, a isto očekujem i od svog partnera.

Suzana traži:
Želim upoznati iskrenog, inteligentnog i ljubaznog muškarca koji će biti spreman sa mnom stvoriti čvrste odnose temeljene na povjerenju i uzajamnom razumijevanju. Važno mi je da pored sebe imam osobu brižnu i punu podrške, nekoga na koga se uvijek možeš osloniti. Želim upoznati čovjeka koji će me srdačno voljeti, čovjeka za stvaranje obitelji do kraja života.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?