Interesi:
Ja sam vrlo aktivna i pozitivno nastrojena osoba! Nikad ne stojim na istom mjestu i razvoj mi je jako važan! Volim se brinuti o svojim bliskim ljudima, održavati red u kući, kuhati i izlaziti. Slobodno vrijeme volim provoditi u blizini prirode i šetati parkovima. Mislim da nam priroda daje sve ono što ne možemo uzeti od materijalnih stvari. Volim putovati i koristim svaku priliku da putujem na zanimljiva mjesta. Kad imam dovoljno vremena, počinjem čitati. Obožavam kuhati posebno mediteransku kuhinju. Svidjet ću se svom čovjeku kuhajući različita ukusna jela! Imam još jedan talent! Dovoljno dobro radim orijentalni ples (trbušni ples). pa vas očekuje ugodno iznenađenje na našem romantičnom spoju)). i naše večeri nikada neće biti “nepristojne”)))) Zaista volim crtati skice nakita, bavim se crtanjem i slikanjem. Uz pomoć četke i boja, Mogu izraziti sve što mi se događa u duši, staviti na platno sve o čemu razmišljam i što me brine. Kreativna sam osoba i trudim se svijet gledati kroz prizmu umjetnosti! Svaka je osoba umjetnost i svaka osoba može slikati svoj život onako kako bi željela da ga vidi, zar ne?

Samoopis:
Prilično sam jednostavna osoba kojoj se lako može pristupiti. Suosjećajan sam i suosjećajan. Ali istodobno sam vrlo zahtjevna prema svima i volim da sve bude u redu: i u glavi i u kući. Vjerojatno je ovo dobra osobina mog karaktera jer mi je pomoglo da postignem uspjeh u svom poslu. Nažalost, u ovoj fazi svog života razumijem da neki dio mene nedostaje, a ovo je ljubav. Htjela bih svoj život ispuniti tako divnim osjećajem i dopustiti si da budem blizu čovjeka koji je duhom i tijelom jači od mene. Iskreno vjerujem da ću ovdje pronaći čovjeka iz svojih snova!

Svetlana je u potrazi za:
Želim upoznati poštenog i pozitivnog muškarca s kojim ću izgraditi snažnu vezu. Želim da moj čovjek bude pažljiv prema meni i bilo bi sjajno kad bi me dobro razumio. Ne smije biti baš zgodan. Isprva ću pogledati njegovu dušu i unutarnji svijet! Idealan odnos za mene je prije svega odanost vašem izboru! Ne razumijem ljude koji izdaju, jer izdaju ne samo svog voljenog već i svoj izbor koji su ranije napravili. Stoga mi je odanost jako važna. Također mislim da su veze idealne u kojima partneri u potpunosti vjeruju jedni drugima i ne čuvaju nikakve tajne. Otvoreni su i iskreni u svemu o čemu razgovaraju sa svojim voljenima i nikad im ne pletu tračeve o onima koje vole iza njihovih leđa. Idealna veza je veza koja zahtijeva puno rada na sebi, zar ne?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Anonimno

    19. travnja 2021. at 8:54

    Ceco srecna ti potraga za ovcom za sisanje a koliko moze da se prumeti ima ih dosta.

  2. Milorad Pribic

    21. travnja 2021. at 16:47

    Zdarbo

  3. Anonimno

    25. siječnja 2022. at 15:55

    Javise075829655

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?