nteresi
Radim kao medicinska sestra pa mi to nije samo zanimanje nego i hobi. Lijek mi pomaže da ljude koje volim učinim zdravima i sretnima. Volim pomoći ljudima da se riješe svojih bolesti. U suvremenom svijetu zdravlje je na prvom mjestu. Dakle, ja ću se pobrinuti za tebe i izliječiti tvoje srce od samoće. Ali budi pažljiv! Moje fotografije ti mogu izazvati srčani udar)*

Samoopis
Prije svega, ja sam otvorena, ljubazna i puna strasti žena. Želim voljeti i biti voljen. Imam posebnu karakternu crtu – hraniti ljude koje volim. Zato moj muškarac nikada neće biti gladan. Znam da ću ovdje pronaći svoju sreću. Vjerujem da je ljubav ogledalo pa pokušavam pokazati najbolji dio sebe da vidim isti odraz.

Tražim
Zaista se nadam da ću pronaći svog voljenog koji me također svugdje traži, a jednog dana ćemo se sresti i hodati s njim ruku pod ruku, dijeliti zajedno uspone i padove, živjeti u ljubavi i dogovoru. Želim pronaći inteligentnog, snažnog muškarca koji će ispuniti moje srce ljubavlju. Želio bih osjetiti njegovu strast! ono što mi je važno su povjerenje i predanost. S druge strane, u odnosima dajem samo najbolji dio sebe.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?